Lucruri pe care trebuie să ştiţi înainte de a începe să utilizaţi o drujba

O drujba este un instrument de putere versatil şi esenţial. Acesta este unul dintre cele mai utile şi convenabil instrumente pentru a adăuga la arsenalul dumneavoastră. Deoarece necesită experiență, practică și înțelegere pentru a funcționa, mulți oameni se simt aprehensivas atunci când îl folosesc pentru prima dată.

Prin urmare, este imperativ să vă familiarizaţi cu instrumentul şi funcţiile şi întreţinerea acestuia. În acest articol, am făcut o pereche de factori pentru a păstra în minte înainte de a începe să utilizaţi o drujba. Aceste sfaturi importante vor beneficia de oricine care a început doar folosind unul sau care vrea doar pentru a îmbunătăţi jocul lor. Afla ce sunt:

1. lubrifiere
de a unge o drujba
Dacă doriţi ca drujba să funcţioneze corect, trebuie să o ungeţi bine. Lanţul de ferăstrău trece peste o bară metalică şi uleiul trebuie să ungeţi bara astfel încât lanţul să se rotească uşor. Unele drujbe vin cu un sistem numit sistem automat de lubrifiere. Sistemul asigură că deşeurile de ulei sunt păstrate la un nivel minim atunci când maşina este la ralanti. Ar trebui să citiţi unele comentarii pentru a descoperi cele mai bune drujba, care este mai uşor pentru a începe şi are o funcţie de siguranţă. În caz contrar, puteţi pierde bani cumpararea unui Chainsaw de calitate scăzută. Un ferăstrău modern este comparativ mai uşor de tras decât un ferăstrău clasic cu lanţ.

2. frână cu lanţ
Frâna în lanţ este o caracteristică importantă de siguranţă. Frâna în lanţ opreşte maşina dacă “regresează”. Recul apare atunci când o drujba este ridicat la cap în timp ce în uz. O drujba tinde să zboare înapoi în cazul în care partea de sus a vârful bara de tăiere hit-uri un obiect solid. Multe Motoferăstraie au frâne cu drujbă manuală, care pot fi cuplate de mână. Există, de asemenea, frâne de inerţie lanţ care împiedică maşina de a fi aruncat înapoi.

3. pompa de epurare carburator
Motoferăstraiele tradiţionale sunt greu de pornit. Motoferăstraie moderne vin acum cu carburator pompa de epurare. Tot ce trebuie să faceţi este pompa o benzina/amestec de ulei în carburator înainte de a începe. Această practică va începe drujba în prima sau a doua extragere.

4. intretinere
Drujbele trec prin multe. Deseori sunt maltrataţi. Trebuie să aveţi grijă corespunzătoare a instrumentului, dacă doriţi să-l utilizaţi de ani de zile. Menţinerea tensiunii corespunzătoare a lanţurilor creşte longevitatea ferăstrăului dumneavoastră.

5. Lanţ vânător
Un lanţ de Catcher este situat în partea de jos a Chainsaw. Receptorul de lanţ va împiedica lanţul de ferăstrău să deraieze de la bar dacă este eliberat din gard sau rupt.

6. blocare clapetă
Previne accelerarea accidentală a acceleratorului. Apăsaţi în jos pe blocare pentru a se angaja. Încuietoarea de acceleraţie se află în partea de sus a mânerului posterior. Trebuie să apăsaţi controlul de acceleraţie înainte de a introduce încuietoarea de acceleraţie în poziţie. Controlul de acceleraţie poate fi găsit în interiorul mânerului din spate.

7. Opriţi controlul
Dacă doriți să opriți rapid motorul cu o singură mișcare, această caracteristică vă va ajuta să faceți acest lucru. Vă va permite să opriţi motorul în caz de urgenţă.

8. dreptul de mână de pază
Lanţul ferăstrăului se transformă foarte aproape de mâna lui. Şi acest gardian îţi va proteja mâna în caz de deraiat sau rupere.

9. rezervor de ulei
Lanţul este în frecare constantă cu bara. Frecarea produce o mulţime de căldură, de asemenea. Prin urmare, păstraţi uleiul în rezervor pentru a menţine lubrifiate, altfel se vor rupe.

Concluzie: există multe motive pentru a fi preocupat de drujba. Frica nu e ilogică deloc. Dacă este utilizat incorect sau fără o înțelegere corectă, instrumentul poate deveni fatal și provoca vătămări letale instantaneu. Deci, să păstreze o bună înţelegere a funcţionalităţii dumneavoastră.

Lasă un răspuns