Mai multe instituţii din Chişinău, luminate în culorile drapelului românesc de 1 Decembrie

Mai multe instituţii din capitala Republicii Moldova, Chişinău, au fost luminate, sâmbătă seara, în culorile drapelului românesc, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă, a afirmat că este un mod foarte frumos de aniversare a Centenarului Marii Uniri.

”Parlamentul, Guvernul, Ministerul Afacerilor Externe şi Integrarii Europene, Teatrul Naţional <Mihai Eminescu>, Biblioteca Naţională, Muzeul Naţional de Artă şi Ambasada României la Chişinău luminate în culorile drapelului nostru, de 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Naţionale a României. Foarte frumos mod de aniversare a Centenarului Marii Uniri! Mulţumim, Republica Moldova!”, a scris pe Facebook ambasadorul României la Chişinău, Daniel Ioniţă.

El a postat şi câteva fotografii cu instituţii din Chişinău luminate în roşu, galben şi albastru.

Parlamentul, Guvernul, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Teatrul National “Mihai Eminescu”, Biblioteca Nationala, Muzeul National de Arta si Ambasada Romaniei la Chisinau luminate in culorile drapelului nostru, de 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei. Foarte frumos mod de aniversare a Centenarului Marii Uniri! Multumim, Republica Moldova! ❤️❤️❤️

Lasă un răspuns