Mână criminală: Incendiul izbucnit la două depozite de baloţi din Arad a fost pus intenţionat

Pompierii arădeni au stabilit că incendiul puternic izbucnit, miercuri dimineaţa, la două depozite de baloţi dintr-o localitate din judeţ a fost pus intenţionat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad, incendiul izbucnit la cele două depozite de baloţi din localitatea Măderat a fost pus intenţionat.

“Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat ambele clădiri la o distanţă de aproximativ 50-60 de metri una de alta. Clădirile nu erau conectate la reţeaua electrică şi nu au fost găsite urme de propagare a focului de la una la alta”, a arătat ISU Arad.

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dimineaţă, la două depozite aflate în fostul CAP din localitatea Măderat. Iniţial, pompierii au informat că în depozite se aflau aproximativ 3.000 de tone de baloţi, ulterior cantitatea a fost estimată de 35 de tone. Depozitul a ars în totalitate.

Lasă un răspuns