Mandala de productivitate: deveniti relaxat şi productiv

Vreau să împărtăşesc unele dintre metodele mele de a creşte productivitatea cu tine! Unii chiar funcţionează foarte bine, alţii nu sau doar pentru a obţine mai multe persoane. Am încercat ceva nou în ultimele câteva ori şi se numeşte “de productivitate Mandala”. Desen o Mandala este relaxantă şi plăcută de a face. Dar este creşterea productivităţii? De ce ar putea fi nevoie pentru a atrage o Mandala şi este o “Rsquo & productivitate Mandala; Diferit de cel normal? Voi răspunde la fiecare dintre aceste întrebări şi mult mai mult în acest loc şi sper să vă bucuraţi de a face dumneavoastră personal de productivitate Mandala în curând!

De productivitate Mandala: fi productiv şi relaxat

Ce este o Mandala?
Sunt convins că mulţi dintre voi înţelegeţi exact ce este o mandala, dar o voi descrie oricum. O Mandala este o hartă care va reprezenta cosmosul. Sigur, ai ştiut;). Provine din hinduism şi budism. Aceste ori Mandala-based poate fi considerată o tehnică de meditaţie, care ar putea îmbunătăţi concentrarea şi productivitatea. O Mandala foloseşte tipuri geometrice şi este, de obicei rotund.
Mandala vreau să vorbesc despre astăzi este uşor diferit de Mandala original, deoarece aceasta înseamnă productivitatea dumneavoastră în comparaţie cu cosmosul.

O Mandala de productivitate a fost început de mine?
Am nevoie de a face ceva diferit de productivitate convenţionale/trackere personalizate. Desen o Mandala pentru a monitoriza productivitatea poate parea ca ceva ciudat, dar asta e ceea ce face distractiv! De fapt, vreau să-l genereze şi trage din ultimele câteva luni că mandalas sunt trase de mine. Acest lucru mi-a dat ideea de a da un pic mai mult de importanţă pentru Mandala dumneavoastră. Sunt de monitorizare a timpului am petrece în teza mea şi eu sunt atrase de Mandala. Şi acest lucru poate fi modul de productivitate Mandala a fost născut…!

Funcţionează?
Am început să aibă o busolă de desen şi am desenat 3 1 cercuri (martie h ca 3 1 ori). Am făcut-vă că zona dintre fiecare cerc a fost exact aceeaşi dimensiune. Mandala mea este tăiat în partea cea mai bună după puteţi vedea în imagine. Eu nu înţeleg acest lucru, dar dacă faci, doar să utilizaţi două pagini web de pe laptop-ul sau puteţi face Mandala un pic mai mici.

La sfârşitul zilei, am descoperi cât de multe ore am dedica să apară şi teza mea de ce culoare este în titlu pentru acest număr de ore. Apoi am desena un cerc de Mandala şi am luat o secundă pentru mine; Într-o zi, înseamnă! În graficul de mai jos, este posibil pentru a vedea umbrele cu toate nivelurile de ore pe care am dedica la dizertaţia mea în acea zi. Pentru oamenii care par mai apropiaţi, nu am petrecut mult timp la începutul lunii.

Productivitatea trase parţial Mandala

Inspiraţie în Mandala dumneavoastră personale
Este posibil să se monitorizeze multe alte activităţi în timp ce eu sunt de monitorizare a nivelului de ore am dedica pentru teza mea. Pentru a începe cu Mandala dumneavoastră personale, vă voi da un pic de inspiraţie despre ceea ce ai putea monitoriza într-o Mandala.

Dispozitia N ° 1
Sunt mulţi oameni care îşi folosesc dispoziţia pentru a fi urmăriţi de o Mandala. În cazul în care sunteţi în posesia unei zile proaste, aveţi întotdeauna opţiunea de a lumina prin tragere într-o Mandala. Monitorizarea dispoziţia dumneavoastră este relaxant şi va crea cu siguranţă o zi excelentă, precum şi o bună zi negativ susţinută!

# 2 vamă
Folosind un tracker personalizat regulate, precum şi controlul obiceiurile lor. Puteţi monitoriza pur şi simplu cât de mult de apă aţi băut sau băut espresso sau cât de mult bani ai investit în cumpărarea. Vezi pentru mo-re inspiraţie publicarea mea anterioară cu privire la crawlerul personalizat.

Venituri # 3
În cazul în care deţineţi un magazin ca mine, puteţi utiliza Mandala pentru a controla pur şi simplu suma de venituri pe care le-ar avea într-o zi. Este foarte interesant pentru a vedea aceste cifre cresc!

# 4 terminat de locuri de muncă
Puteţi utiliza chiar Tracker de productivitate pentru a controla cât de multe locuri de muncă le-aţi terminat în acea zi! Acest lucru ar putea păstra doar suma absolută sau procentul care sa încheiat. Acest lucru este în întregime până la tine!

De productivitate Mandala

Desenaţi-vă personal decals!
Creaţi-vă personal Mandala şi dezbatere pe Instagram #StickersForMe şi transforma desenele într-un Decal! Am oferi gratuit decals de la magazinul meu pentru castigator!

 

Lasă un răspuns