Mara Bănică, GROAZNIC ACCIDENT RUTIER! 1% șanse de supraviețuire

Mara Bănică a trăit șocul vieții ei în urmă cu mai mulți ani. Data de 26 septembrie 2003, cu siguranță nu o va uita niciodată.

Mara Bănică a trecut prin momente cumplite şi a fost la un pas de a muri într-un accident rutier. Vedeta a vorbit și despre persoana care a salvat-o. Jurnalista a făcut dezvăluiri șocante despre accidentul grav de mașină în care a fost implicată.

“Am avut un accident şi mi s-au dat 1% şanse de supravieţuire. M-a salvat un tânăr pe nume Cosmin şi l-am trecut în telefon Salvatorul. Când m-am trezit el mi-a povestit tot ce s-a întâmplat”, a declarat Mara Bănică.

“Am fost în comă trei zile, a fost o cumpănă mare din viața mea. Tocmai mă întorsesem din Irak, ironic, un paradox. Era să mor la 50 de metri de casă. Veneam de la o petrecere. Nu-mi amintesc mai nimic din spital, aveam ficatul rupt, coastele rupte, picioarele, îmi făcuseră o extensie la șoldul drept. Norocul a fost că am luat stâlpul pe mijloc, că altfel l-aș fi omorât pe cel din dreapta. N-a venit salvarea timp de 13 minute, doar două dube de poliție, un taximetrist și un băiat vecin cu mine. Eu eram lipită de parbriz, toată lumea credea că sunt moartă. “, a mai povestit Mara Bănică, la o emisiune TV.

Pentru că medicii aveau atâtea de reparat, au ales să repare ce avea prioritate, călcâiul vedetei, și el distrus, nefiind una dintre acestea.

Lasă un răspuns