Mesaje împotriva lui Tudorel Toader au fost proiectate pe faţada Facultăţii de Drept din Iaşi

Mesaje prin care se cere demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, din funcţia de rector al Universităţii ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, au fost proiectate cu laser, sâmbătă seara, pe faţada Facultăţii de Drept din oraş.

Reprezentanţii asociaţiei ”Evoluţie în instituţie”, organizatorul acţiunii, au anunţat pe Facebook că ieşenii care vor să îi ceară demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de la Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, unde este ”rector suspendat”, sunt aşteptaţi sâmbătă seara în faţa Facultăţii de Drept.

Câţiva participanţi la manifestare au proiectat cu lasere mesaje precum ”Dura lex, sed lex, Tudorel rector-ex”, ”Tudorele, cetatea Moldovei îţi cere demisia” sau ”Tudorele, reset!”

”Slugărel este în stare să mintă cu neruşinare orice instanţă europeană, pe oricine, doar ca să dea legile justiţiei. Atacă în permanenţă statul de drept. Dragnea vrea ca justiţia să se facă la partid şi Tudorel Toader îl ajută.Trebuie să plece din fruntea universităţii ieşene, să-şi dea demisia din funcţia de ministru, de rector suspendat şi de profesor”, a spus una din persoanele prezente.

Protestatarii au avut şi pancarte cu mesaje cum ar fi ”Ruşine. Tudorel Toader, misiune îndeplinită. Trei procurori şefi au fost schimbaţi” sau ”Cu Lazăr revocat, Tudorel Toader îngroapă dosarul 10 august”.

Acţiunea a fost declarată la Primăria şi Jandarmeria Iaşi.

Lasă un răspuns