„Festivalul Berii Arad continuă tradiția festivalurilor berii din anii 1999-2008, care, la un moment dat, reuneau peste 80.000 de arădeni în cele trei zile de concerte”, spun organizatorii. Artiști cunoscuți pe plan național vor concerta la Arad pe 4, 5 și 6 mai, aceștia „acoperind” genuri muzicale pentru toate gusturile. Festivalul va începe pe 4 mai, cu un concert oferit de Vescan și Puya, cap de afiș al primei zile fiind renumitul folkist Mircea Baniciu, care va cânta alături de Teo Boar și Vlady Cnejevici.
Ziua de sâmbătă, 5 mai, îi va aduce pe scena din Eminescu pe El Nino și pe cei de la The Motans, urmând ca seara să se încheie cu un concert dedicat iubitorilor de muzică rock, oferit de legendara trupă Cargo. Duminica vine la Festivalul Berii cu iBand, DJ project, urmând ca Direcția 5 să pună punct festivalului.
Pe lângă muzica de calitate, la Festivalul Berii va fi prezentă și „cea mai bună mâncare stradală”, după cum anunță organizatorii evenimentului. Desigur, nu va lipsi berea, care, spun organizatorii, va fi „băută în cele mai originale moduri, cu ajutorul concursurilor organizate cu sprijinul partenerilor”.
Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Arad, prin Centrul Municipal de Cultură Arad, iar intrarea va fi gratuită.

Lasă un răspuns