Monica Broșovszky coordonează naționala Under 18

ORADEA. Naționala României de baschet feminin Under 18 se va afla, de la finele acestei săptămâni, într-un cantonament la Oradea, în lot fiind două sportive născute la Arad dar care evoluează pentru alte echipe, iar pe bancă arădeanca Monica Broșovszky-Boriga (jucătoare activă la SCM Timișoara), în postura de coordonator.

Echipa tricoloră va rămâne în cantonament de pregătire la Oradea până în data de 30 iulie, în această perioadă având programate și câteva meciuri amicale, cu Austria (19-20 iulie) și Israel (24 și 26 iulie) iar pentru data de 1 august este bifat în program un ultim meci de verificare în Austria, la Gussing. Tot la Gussing, în perioada 3-12 august, naționala feminină U18 a României va evolua în cadrul Campionatului European, Divizia B, tricolorele urmând să joace în Grupa A, împotriva selecționatelor similare ale Georgiei, Islandei, Portugaliei, Finlandei și Ciprului.
Din lotul condus de Cătălin Tănase (antrenor principal) și Monica Broșovszky-Boriga (coordonator) fac parte două foste jucătoare ale CSȘ Gloria Arad, Ana Maria Glisici (Napoca Baschet Cluj) și Denisa Vați (CSȘ Târgoviște).

Lasă un răspuns