Motivele pentru care bateria smartphone-ului va fi întotdeauna scăzută

Bateriile Smart-Phone au fost întărite de-a lungul anilor pentru a rezista mai mult cu baterii cu litiu. Cu toate acestea, există unele telefoane ale căror baterii sunt epuizate în câteva minute. S-ar putea să nu fie nimic în neregulă cu bateria. Dar întrebarea este de ce bateria nu durează mai mult decât de obicei. Ca răspuns, Jumia parts de călătorie cinci motive de ce.

Ecranul este prea luminos

Una dintre modalităţile în care bateria se scurge din baterie este atunci când afişajul este prea luminos. Luminozitatea va afecta nu numai bateria, ci şi ochii. Cel mai bine este să setați telefonul să se adapteze automat la iluminarea ambientală. De asemenea, puteți reduce timpul pe care telefonul îl întârzie de fiecare dată când încetați să îl utilizați.

Uitați să dezactivați conexiunea WiFi

Utilizaţi telefonul Wi-fi în cazul în care este într-adevăr de lucru. După ce părăseşti locul, uiţi să-l opreşti. Dacă vă păstrați căutarea și alertarea atunci când există WiFi disponibile, bateria se va executa rapid.

Primirea de notificări la fiecare secundă

De ce bateria telefonului nu se va executa atunci când telefonul continuă să alerteze pe Instagram, Twitter, Facebook și alte notificări? Atunci nu trebuie să te plângi. Verificați notificările din browser în loc să utilizați aplicațiile. De asemenea, puteți dezactiva notificările

Aplicațiile de fundal se execută

Trebuie să verificați aplicațiile de fundal care epuizează bateria pentru a le “ucide”. Telefonul vă poate alerta cu cele mai multe aplicații care consumă bateria. Dar, uneori, trebuie să dezactivaţi aceste aplicaţii-te de reîmprospătare sau de curăţare a telefonului.

Bateria este defectă sau deteriorată

Dacă aţi încercat toate motivele de mai sus şi bateria încă se scurge rapid, ar trebui să ia în considerare înlocuirea bateriei, deoarece poate fi deteriorat sau rău.

Lasă un răspuns