NIVEA Îngrijirea pielii de duș în interior: un nou mod de hidratare a pielii

Sunt sigur că ați observat că cel mai bun timp pentru a folosi un hidratant este corect în timp ce pielea continuă să fie umedă atunci când scăpați de duș. Dar odată ce am sări de la duș, capul meu îmi usucă părul și îmi îmbrac îmbrăcat că ocazional neglijez să-i pun pe cremă. NIVEA primește opțiunea pentru mine – hidratează  înainte de a  ieși din duș!

La început părea contintuitiv să clătești o cremă hidratantă. Cu toate acestea, de îndată ce am considerat-o, am înțeles că nu este altceva decât ceea ce am efectuat cu balsamul meu de păr pe durata vieții mele. !

NIVEA Balsam de piele intensivă (în sticla tradițională “NIVEA albastru”) este creat cu ulei de migdale pentru piele uscată, care necesită o atenție deosebită, precum și  Balsam pentru pielea albă are 50x Vitamina C de la Camu-Camu, pielea plictisitoare.

Nu ți-ai schimba șamponul cu el și doar un balsam de păr este aproape la fel cu această marfă – destinat să considere poziția corpului tău curată. Curățați-vă corpul cu săpun care implementează balsamul de piele NIVEA In-Shower pentru a umezi pielea.

Am descoperit că ambele bunuri sunt la fel de reușite. Pielea mea se simte foarte moale și ușoară după ce am prosop-uscat și, la șocul meu, nu am vrut loțiune suplimentară de corp pentru ziua ta. Nu aș fi avut nici unul dintre fulgii uscați pe coate – ceea ce pentru mine este un indice clar dacă pielea mea este suficient de hidratată sau nu. De asemenea, nu renunță deloc la depozitele lipicioase care vor însoți în mod regulat o cremă grea. !

* NOTĂ: Faceți NIVEA ultima măsură din programul dvs. de duș. Nu este nevoie să vă clătiți șamponul cu degetele care au cremă peste tot. În plus – nu mai faceți niciun fel de material, deoarece nu este niciodată pe partea inferioară a picioarelor. Palmele mele simt oarecum slick, după ce clătește crema, dar nu gras, la toate acestea se usucă.

Am localizat Balsamul pentru Epidermis în Duș pentru a fi cel mai mult, util când trebuie să fac o baie în clubul de sănătate. Sala de feminin ar putea deveni destul de activă după cursul nbsp și ciclism și că nu am timp și nici răbdare să-mi aștept epiderma să se usuce înainte de a-și stabili loțiunea de rutină a corpului; În plus, trebuie să aștept ca smântâna să se absoarbă în pielea ta, înainte de a fi îmbrăcată.

Este un singur factor pe care trebuie să-l fac în afara dușului, că este un triumf pentru mine personal!

Cele trei motive preferate pentru Lotiunea anatomică umană NIVEA In-Shower sunt 1) ușurință 2) se blochează în umezeală pentru întreaga zi și 3) mirosul plăcut de lumină nu este prea puternic. Am folosit-o pentru a descoperi că este la fel de reușită: pur și simplu asigurați-vă că ați spălat lama complet după o lovitură.

Lasă un răspuns