O maşină a intrat în pietoni. O fetiţă de 5 ani şi tatăl ei, transportaţi la spital/ Cinci ambulanţe SMURD, la faţa locului

Circulaţia e îngreunată pe bulevardul Nicolae Grigorescu din Capitală, după ce şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe scuarul ce delimita benzile, lovind mai multe persoane. La accident au ajuns cinci echipaje SMURD, o fetiţă de 5 ani şi tatăl ei fiind în drum spre spital.

Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului în timp ce se deplasa pe bulevardul Liviu Rebreanu din Capitală şi a lovit mai multe persoane. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureţti-Ilfov, o fetiţă în vârstă de cinci ani are o fractură la genunchi şi se află în drum spre spitalul pentru copii „Marie Curie” (Budimex). De asemenea, şi tatăl ei are o fractură la gleznă şi este transportat la spitalul „Bagdasar-Arseni”. În urma accidentului a mai fost lovită şi o minoră în vârstă de 14 ani, însă nu are probleme medicale deosebite.

În urma apelurilor la 112, au fost trimise la faţa locului cinci echipaje SMURD, mai arată reprezentanţii ISU.

Primele verificări arată că şoferul maşinii ar fi efectuat virajul la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând pe scuarul ce desparte sensurile de circulaţie. În prezent, pe bulevardul Nicolae Grigorescu, dinspre strada Postăvarului, se circulă pe banda II de mers, arată reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Şoferul are 65 de ani şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Lasă un răspuns