Oreste Teodorescu, despre implicarea lui: Este o făcătură!

Jurnalistul Oreste Teodorescu afirmă că aşa-zisa lui implicare în dosarul droguri pentru vedete este o făcătură şi va acţiona în judecată pe oricine furnizează informaţii false, spunând totuşi că a fost chemat luni la Ploieşti, acolo unde DIICOT a reţinut 3 persoane pentru trafic de droguri.

“Dau aici un răspuns general, tuturor celor care vor sa ma întrebe ceva despre un dosar despre care nu ştiu nimic! Nu am fost audiat, nu mi ‭‬ s-a comunicat nici o citaţie. Am primit doar un telefon de la numărul acesta ‭(0799) 106 127‬ de la care am fost invitat luni la Ploieşti. Foarte suspect este faptul ca cineva intoxica câţiva jurnalişti cu date 100%false despre mine dintr-o ancheta la care nu am răspuns încă procurorilor. Am contactat avocatul şi voi acţiona in instanţa pe toţi cei care fac afirmaţii denigratoare şi calomnioase despre mine, in afara oricăror probe!”, scrie Oreste Teodorescu, pe Facebook.

Realizatorul TV îi ameninţă cu proces pe toţi cei care vor da informaţii eronate despre implicare sa în dosar.

“Tot acest scenariu este o făcătură de la cap la coada! Asemenea informatii sunt false 100%. Cereţi surselor voastre sa ofere probele aferente, altfel este doar o încercare grosolana de compromitere! Atenţie la claritatea informaţiilor! Vi s-au spus despre Percheziţii, consum de stupefiante, martor, acum înţeleg ca vi se creionează profilul unui traficant! Eu voi acţiona in judecată pe absolut toţi cei care afirma minciuni despre mine. in rest, va urez toate cele bune şi sa va faceţi profesiunea cu credinţă şi in spiritul adevărului, altfel este doar o imensa şi penibila manipulare!”.

Numele lui Oreste Teodorescu a fost vehiculat în dosarul “Cocaină pentru VIP-uri” de la Ploieşti. Oreste urmează să fie audiat luni.

Trei persoane au fost reţinute, joi noaptea, în urma audierilor care au avut loc la DIICOT Ploieşti şi în care mai multe vedete, între care Răzvan Ciobanu şi Raluca Bădulescu, au fost citate de procurori.

Cei trei reţinuţi sunt acuzaţi că furnizau cocaină şi cannabis unor persoane publice din Bucureşti şi judeţele limitrofe, la preţuri cuprinse între 50 de lei şi 100 de euro.

Lasă un răspuns