Paznicul de la Biroul Vamal Arad a murit după ce o poartă din metal a căzut peste el

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, paznic la Biroul Vamal de Interior Arad, a murit duminică după-amiază, după ce o poartă metalică s-a prăbuşit peste el. Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă şi poliţiştii arădeni au deschis câte o anchetă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, în zona industrială Arad. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Arad, un bărbat în vârstă de 52 de ani, angajat ca paznic la Biroul vamal de Interior Arad, a murit după ce a încercat să fixeze pe şină o poartă metalică, iar aceasta a căzut peste el, strivindu-l.

“Bărbatul, portar la Vama Internă, în zona industrială, a fost găsit decedat. Primul apel a venit undeva cam la o oră şi jumătate după ce s-a întâmplat incidentul. Poarta a căzut pe toracele lui”, a declarat, duminică seara, corespondentului MEDIAFAX, Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad.

La locul incidentului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, precum şi angajaţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Arad, care au deschis câte o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns