Pe urmele lui Steffi Graf

Angelique Kerber, în vârstă de 30 ani, a câştigat, sâmbătă, finala turneului de la Wimbledon, scor 6-3, 6-3, în faţa Serenei Williams

Jucătoarea din Germania câştigă a treia coroană a carierei în turneele de Mare Şlem, după Australian Open 2016 şi US Open 2016.

“A fost un turneu incredibil pentru mine. Sunt extrem de fericită că am ajuns atât de departe. Sunt dezamăgită, dar nici nu pot fi prea dezamăgită, pentru că acesta este doar începutul. Sunt doar eu. Am încercat azi, dar Angie a jucat incredibil, fantastic. Voi reveni. Mă bucur mult pentru ea, este o persoană incredibilă şi o prietenă foarte bună. Sper să se bucure pentru că este primul trofeu aici. Vă iubesc atât de mult”, a declarat Serena Williams, după ce a pierdut finala.

“Nu îmi vine să cred. Este încă un vis împlinit. Vreau să o felicit pe Serena, ştiu că revine, este incredibil ce face, o inspiraţie. Trebuie să mulţumesc celor din echipa mea, pentru că fără ei nu aş fi aici”, a spus şi Kerber, campioană la turneul de la Wimbledon.

Steffi Graf era ultima reprezentantă a Germaniei care a triumfat la Wimbledon, în 1996.

Lasă un răspuns