PHOENICIA HOTELS A INAUGURAT MANDALOUN, RESTAURANTUL DE 1 MILION €

Cel mai mare investitor din turism, de la noi din țară, se extinde! Luni, 15 octombrie, cel mai mare lanț hotelier din România, PHOENICIA HOTELS, a inaugurat un nou restaurant în Capitală. Se numește Mandaloun și este restaurantul de un milion euro. Mandaloun se află în zona de nord a Bucureștiului  și este localul unde bucătari renumiți transformă mâncarea într-o sărbătoare a vieții și desertul într-o capodoperă culinară. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul senzaționale de la mega-evenimentul toamnei.

Restaurantul, cu specific libanez și internațional, se dorește a fi puntea de legătură între culturile în care crede cel mai mare investitor din turismul din România –Președinte Dr. Mohammad Murad, dat fiind faptul că se împlinesc aproape 120 de ani de colaborare româno – libaneză.

Situat într-o zonă de interes, ce găzduiește cele mai multe și mai faimoase restaurante din București, restaurantul Mandaloun se adresează clienților care doresc să fie mai aproape de cultura libaneză, experimentând o varietate de arome orientale, într-o atmosferă elegantă și prețioasă, desprinsă din povestea celor 1001 de nopți. Bucătari renumiți din România – Chef Laurențiu Drăgănoiu și Chef Ahmed Sankari – și-au pus amprenta asupra dish-urilor libaneze și internaționale, în prepararea cărora folosesc doar ingrediente atent selecționate. Din meniu nu lipsesc preparatele arăbești, italienești, franțuzești, steak-urile din cele mai alese cărnuri, dar nici pizza sau sushi.

Rețeta de succes aplicată de mai bine de 20 de ani în domeniul hotelier reprezintă garanția asupra serviciilor de excepție pe care doresc să le îmbrățișeze. La Restaurant Mandaloun, mâncarea este o sărbătoare a vieții, iar desertul  – o capodoperă culinară.

Noua investiție a lanțului hotelier Phoenicia Hotels se ridică la aproximativ un milion de euro. În vara acestui an, Phoenicia Hotels a inaugurat în Mamaia singurul casino live de pe litoral, readucând astfel la viață turismul de gambling, această investiție ridicându-se la valoarea de 5 milioane de euro.

”Ieri, aici era șantier, astăzi sunteți oaspeți și ne bucurăm foarte mult. Sper ca toată lumea din România să înțeleagă că numai prin muncă, prin implicare și prin răspundere putem să dăm dovadă că suntem cu adevărat români, putem așeza România acolo unde îi este locul și putem îmbrăca România într-o așa numită rochie de mireasă cât mai frumoasă. Nu vorbele fac viitorul copiilor noștri, doar fapte care trebuie dovedite de fiecare dintre noi. Eu spun acasă atât în Liban, cât și în România, ambele țări sunt casa mea. Vreau să fiu un mic soldat în armata română”a declarat Mohammad Murad, în cadrul evenimentului de deschidere a celui mai luxos restaurant din Capitală.

Evenimentul grandios ce a fost organizat cu ocazia inaugurării restaurantului Mandaloun, restaurantul de 1 milion euro, a fost presărat cu multe momente deosebite ce au fost savurate pe deplin de mai multe personalități marcante din lumea sportului și a mediului de afaceri din România. Printre invitații de seamă s-au numărat Mitică Dragomir, fostul președinte de la LPF, Ciprian Marica, Viorel Păunescu, Cozmin Gușă, Rareș Bogdan, George Copos, Dan Tudorache, dar și Dan Diaconescu.

Lasă un răspuns