Poşta Română se angajează să dea PSD datele personale ale cetăţenilor

Liderul PNL Ludovic Orban a prezentat, marţi, contractul încheiat între Sindicatului Liber din Poşta Română şi PSD care prevede ca Poşta Română să furnizeze date personale ale cetăţenilor şi să participe la întâlnirile şi dezbaterile PSD la europarlamentare.

„Poşta Română se angajează să dea PSD toate datele personale ale cetăţenilor. Acum au trimis ofertă, dar au trimis oferta ca alibi, după ce au încheiat contractul. Eu nu cred că vreun partid va mai beneficia de serviciul făcut PSD. A considerat că e oportună încheierea unui contract între Sindicatului Liber din Poşta Română (SLPR) şi PSD. Au zis că e oportun pentru că evoluţia e influenţată de deciziile PSD şi că beneficiile salariale care pot fi obţinute de sindicat”, a afirmat Ludovic Orban, marţi seară, la Realitatea TV.

„Am aici adresa semnată de dl Brătianu, agentul electoral al PSD, adresa către preşedinţii filialelor Poştei pentru beneficiile salariale care pot fi obţinute. Îi transformă pe poştaşi în informatori PSD. E decizie luată în Comitetul Executiv şi această adresă nu e o ficţiune. E scris negru pe alb. SLPR va participa la întâlnirile şi dezbaterile PSD la europarlamentare. În primul rând, Poşta Română este transformată în instrument de propagandă al PSD. Doi. Poşta se angajează să pună la dispoziţie date personale ale cetăţenilor”, a completat preşedintele liberal.

Precizările vin după ce Poşta Română a transmis, luni, referitor la acuzaţiile aduse de Ludovic Orban care a anunţat că PNL va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poşta, că a transmis în perioada de precampanie oferte către toate formaţiunile, PSD fiind singurul partid care a cerut acest serviciu.

Anterior Orban anunţase că partidul pe care îl conduce va da în judecată PSD pentru că a încheiat un protocol cu Poşta Română, astfel încât pensionarii să primească, odată cu pensia, şi un material electoral din partea social-democraţilor cu mesaje împotriva liberalilor.