Prim-adjunctul Jandarmeriei a fost huiduit de protestatari

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei, s-a prezentat, joi, la Parchetul General, în dosarul protestelor din 10 august. El a fost huiduit de un grup de protestatari #Rezist, mai mulţi jandarmi însoţindu-l pe Cucoş până la intrarea în sediul Parchetului General.

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei, s-a prezentat joi la Parchetul General, pentru a da explicaţii în dosarul protestelor din 10 august. El a fost flancat de jandarmi până la intrarea în instituţie, pentru că mai mulţi protestatari l-au huiduit.

„Să-ţi fie ruşine, Cucoş!”, „Criminalii!”, „De ce vă apără jandarmii?”, „La puşcărie! O să răspundeţui pentru faptele voastre!” sunt câteva dintre mesajele pe care aproximativ 10 protestatari #rezist i le-au adresat atunci când a intrat în sediul Parchetului General.

Sebastian Cucoş, prim-adjunct al Jandarmeriei Române, s-a prezentat în urmă cu câteva zile, la Parchet, pentru a fi pus sub învinuire pentru complicitate la abuz în serviciu şi complicitate la participaţie improprie la purtare abuzivă în dosarul mitingului din 10 august.

Lasă un răspuns