Primarul se întâlnește cu cetățenii din cartierele Alfa şi Confecţii

Locuitorii din cartierele Alfa şi Confecţii sunt invitați de Primărie la o întâlnire cetăţenească în cadrul căreia se va discuta despre măsurile organizatorice privind derularea proiectului de Regenerare Urbană a Spațiilor dintre blocuri, modernizarea iluminatului public și derularea proiectului de amenajare a Platformelor subterane pentru colectarea deșeurilor.

“Se va interveni la nivelul unor suprafeţe foarte mari. Când vom încheia acest proiect deregenerare urbană, Aradul va fi primul oraş din ţară care finalizează şi infrastructura din interiorul cvartalelor” – spune primarul Gheorghe Falcă.

Regenerarea urbană a spaţiilor dintre blocuri este o investiţie în valoare de 50 de milioane de euro şi este realizată din bugetul general al Municipiului Arad şi fonduri de creditare BERD. Durata de execuţie a lucrărilor este de 24 de luni de la data emiterii ordinului de începere.

Până acum s-au semnat contractele pe Regenerare urbană a spaţiilor dintre blocuri în cartierul Micălaca şi zona Căii Aurel Vlaicu.

Lasă un răspuns