Proaspăt calificată la EURO 2019, România U21 ar putea juca un amical “de lux”

România U21 ar putea juca, în noiembrie, pe Arena Naţională, un amical de lux cu naţionala similară a Franţei, de asemenea calificată la Campionatul European din 2019, care se va disputa în Italia şi San Marino. FRF va primi un răspuns final miercuri seara, 17 octombrie.

Mirel Rădoi nu slăbeşte ritmul la naţionala U21, proaspăt calificată la EURO 2019, şi îi pregăteşte pe tricolori pentru meciurile cu mult mai grele de la turneul final. Iar adversarul ales e Franţa U21, reprezentativă care s-a calificat la pas din grupă.

“Cocoşii galici” au strâns 28 de puncte în grupa 9 de calificare, din 30 posibile, înregistrând o singură remiză, în ultima etapă, scor 1-1 cu Slovenia, când totul era jucat. Răspunsul federaţiei franceze e aşteptat în această seară: “Aşteptăm până în această seară, la ora 21:00, să vedem dacă Franţa va confirma meciul amical, după care ne vom orienta, în funcţie de răspunsul primit”, a declarat Mirel Rădoi.

Echipa de start a Franţei din meciul cu Slovenia: Bernardoni – Rosier, Upamecano, Diallo, Niakhate – Reine-Adelaide, Tousart – Aouar – Coco, Dembele, Del Castilla

Lasă un răspuns