„Produs în Arad” vine în Parcul Pădurice

Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului organizează în acest weekend cea de-a doua ediţie a târgului „Produs în Arad”, eveniment dedicat producătorilor arădeni, care-şi vor prezenta produsele proprii. În acest an, târgul „Produs de Arad” va avea o ediție de vară – în care accentul va fi pus pe produsele de vară, fiind anunţaţi deja 43 de producători –, urmând ca în toamnă să fie prezenţi şi cei cu produse specifice perioadei anului.

„Acest eveniment se va desfășura în perioada 29 iunie – 1 iulie, în parcul Pădurice. Pe parcursul celor trei zile, la târg vor fi prezentate o gamă largă de produse arădene, de la cele alimentare – legumicole, apicole, vinuri, brânzeturi, plăcinte tradiționale – până la cele agricole sau meșteșugărești. Scopul nostru declarat este de a evidenția producătorii arădeni, de a-i promova și de a-i încuraja să se dezvolte. Producătorii locali reprezintă emblema Aradului, sunt ambasadorii noştri şi, totodată, baza pentru dezvoltarea turismului arădean”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Programe artistice

În colaborare cu Liceul de Artă, Palatul Copiilor, Şcoala Populară de Artă și cu primăriile din județ se vor organiza zilnic, între orele 18-21, programe artistice. La buna desfăşurare a târgului a contribuit şi SC TOP SA, care a pus la dispoziţia producătorilor standurile de prezentare. Târgul va fi deschis începând cu ora 10 a fiecărei zile.

Condiţii pentru vizibilitate

„Ne dorim ca la această a doua ediţie să atragem mai mulţi producători. Am demonstrat şi la Târgul Economiei Arădene că judeţul şi municipiul nostru au capacitatea de a oferi produse arădene de o calitate şi un specific cum puţine alte zone se pot lăuda. Noi, cei din administraţie, avem datoria de a oferi condiţii ca aceste produse să fie cunoscute şi apreciate”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad

Lasă un răspuns