Protest la Palatul Cotroceni. Câteva sute de persoane cer demisia preşedintelui Klaus Ioahnnis

Aproximativ 300 de persoane protestează, la ora transmiterii ştirii, în faţa Palatului Cotroceni, manifetanţii solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii au venit cu pancarte pe care scrie „Iohannis, tu nici nu ştii că eşti pus de SRI” şi îi solicită şefului statului să respecte Constituţia şi decizia Curţii Constituţionale.

„Sa iasă afara trădătorul ca să discute cu noi. Nu aşa trebuie să fie un preşedinte de ţară, a adus numai probleme. Nu mai vrem un aşa preşedinte care nu vrea să aplice legea şi să respecte Constituţia. Şi dacă el ca preşedinte nu face asta, de ce noi ca şi cetăţeni să facem?”, a spus un protestatar.

„Ne deranjează că minte. Dânsul spune că nu vrea penali, însă el a avut vreo şase case. A minţit şi singur a făcut şmecherii. (…) El ce crede că suntem copii educaţi de el la şcoală? Noi suntem un popor, iar poporul trebuie respectat”, a spus un alt manifestant.

„Am fost obligat să ies, obligat să cer drepturile pentru popor dacă el, ca preşedinte, nu respectă Constituţia. (…) Îi cer ca dacă nu are puterea sa plece, măcar sa aibă curajul să respecte Biblia ţării, adică Constituţia”, a mai declarat un protestatar.

 

Lasă un răspuns