Qaka, atenţionat de un fost fotbalist de la FCSB

Mijlocaşul Kamer Qaka este de ieri, oficial, jucătorul celor de la FCSB. Albanezul a impresionat în tricoul Iaşiului, şi le-a atras atenţia oficialilor clubului roş-albastru, care au virat 400.000 de euro în conturile clubului ieşean în schimbul jucătorului.

Dorin Goian speră că albanezul îşi va continua forma bună şi în tricoul celor de la FCSB, acuzând faptul că mulţi jucători cu evoluţii bune la cluburi din provincie nu confirmă în momentul unui transfer în capitală.

“Vom vedea, de-a lungul anilor au fost jucători care au rupt gura târgului în provincie şi, când au venit la echipe importante din Bucureşti, unde e presiune la fiecare joc, au clacat, nu au reuşit să se impună. Depinde numai de el să se acomodeze în timp scurt şi să demonstreze pe teren că e un jucător valoros şi că achizitionarea lui a fost o variantă sănătoasă”, a punctat Goian pentru Digisport.

Qaka (23 de ani) a venit în vara anului 2017 la Iaşi din Norvegia, de la Kiristiansund, din postura de jucător liber de contract. Pentru formaţia ieşeană, albanezul a bifat 30 de partide, în care a oferit două pase decisive.

De asemenea, Goian a abordat şi subiectul unui post sensibil la FCSB: “E mult mai greu ca antrenor să lucrezi cu domnul Becali, eu am fost doar ca jucător acolo. Ştiu că Nicolae Dică are o presiune foarte mare, aşa e la Steaua, tot timpul e presiune. Trebuie să câştigi fiecare joc şi, normal, atunci când echipa nu joacă bine, se întâmplă şi modificări în echipă. Eu în primul rând pentru Dică mi-aş dori ca Steaua să ia campionatul”, a adăugat fostul fundaş din Ghencea.

Lasă un răspuns