Ramadan 2018-cele mai bune locuri de Iftar în Dubai

Iftar în Dubai variază de la câteva date înainte de o masă regulate zi lucrătoare la cele mai luxoase bufete vă puteţi imagina.
Am listat unele opţiuni care ies în evidenţă, astfel încât să puteţi încerca întreaga gamă şi cufunda-te în Ramadan!

Eu cred că Ramadan este pentru musulmani ceea ce este Crăciunul pentru cei care o sărbătoresc. Este un moment special, atunci când petrece mai mult timp cu cele care sunt importante pentru tine, mananca alimente nu mananci restul anului şi să reflecte asupra lucrurilor trecute şi viitoare.

Având postate pentru ultimii 2 ani, cu toate că eu nu sunt musulmane, pot atesta din toată inima: m-am bucurat de luna, sentimentul de a anticipa pe zi, care a dus la rupere de rapid, conversaţii despre valori şi ceea ce înseamnă să faci ceea ce trebuie , sentimentul de simplitate atunci când pas înapoi de la frenezie sociale normale şi amintiţi-vă cu drag unele dintre divertisment regionale, care sunt specifice pentru luna sfântă. Şi în mijlocul tuturor acestor lucruri m-am bucurat, desigur, am avut, de asemenea, plăcerea de a manca mancare uimitoare, sub forma de bucate locale simple, precum şi bufete somptuoase de lux. Aici sunt recomandările mele pentru un Ramadan cu adevărat speciale!

Downtown, DIFC şi al Habtoor City

Mioara sentes la JW Marriott Marquis (250 AED per persoana) perfect Picture mioara sentes vă permite să urmăriţi apus de soare ca te pregăteşti pentru datele dumneavoastră şi suc de spectaculos 71 St-Seat teren. Este un concept de schimb cu feluri de mâncare de la începuturile regionale, principalele cursuri şi deserturi care par infinite.

Al davyd lounge la The Westin AHC (185 AED per persoană)

Unii dintre voi îşi vor aminti să meargă la poarta de Movenpick Ibn Battuta pentru a vedea Iftar stil bufet din Orientul Mijlociu, cu tot felul de lobby-ul, cu felinare numeroase de mai sus. Acum, The Westin la AHC este de cotitură sale uimitoare Ballroom într-un bazar cu lanterne, factorii de decizie de cafea, staţii de gătit vii şi toate feluri de mâncare şi bomboane ai putea visa.

Stelica el-Laymoun în Souk Al Bahar (95 AED de persoană) acest economic libanez economice bufet Iftar are mezzes calde şi reci, cursuri principale şi o varietate de dulciuri pentru a satisface poftele de zahăr la sfârşitul unei zile de post.

3 în 1 în centrul vieţii (AED 170 pe persoană)

Un Iftar modern cu salate şi staţii live, pizza personalizată şi o zonă în aer liber pentru o băutură de narghilea şi ceai.

Bulevardul de bucătărie în centrul de Manzil (180 AED de persoană)

Urmăriţi viaţa pe Bulevardul Mohammed Bin Rashid sau aruncaţi o privire la bucătăria printre felurile de mâncare preferate de Ramadan în acest stil bufet Iftar. Decorul curat, cu atingeri autentice, creează o atmosferă liniştită, unde alimentele devin centrul atenţiei.

Al mayas la Sofitel (AED 185 pe persoană)

Al mayaie este o răscruce între bucătăria libaneză şi armeană, Deci, dacă sunteţi în căutarea pentru ceva diferit pentru experienţa dumneavoastră Iftar, apoi încercaţi Maya. Ei vor servi un meniu fix de specialitati, astfel încât veţi găsi, probabil, noi favorite!

Ewaan în centrul palatului (AED 255 pe persoană)

Feeric Palace Downtown este o bucurie de a vizita orice zi a anului, dar Iftar bufet în Ewaan bate totul. Camera boltită, lanternele dim arabe şi parfumurile formează fundalul unui bufet somptuos şi variat, cu opţiuni rafinate. Există, de asemenea, o opţiune de a sta în cortul cu aer condiţionat de pe terasă.

Taran in DIFC (199 AED per persoana)

Taran ‘ s serveşte un meniu special cu 3 feluri Iftar în timpul acestui Ramadan. Adevărat la rădăcinile sale argentiniene, meniul serveşte pentru a partaja stil şi include carne la grătar şi fructe de mare din America de Sud.

Le Patio în St. Regis (AED 225 pe persoană) le patio face Iftar modul în care v-aţi aştepta de la un St Regis: decadente şi extravagante. O varietate de mese regionale moderne şi tradiţionale, inclusiv o mare varietate de deserturi şi îngheţată, aşteaptă după apusul soarelui.

Sheikh Zayed şi City Walk

Zahira la Hotel H (AED 260 pe persoană) libanez-australian Greg Malouf este din nou în oraş şi pentru Ramadan este de gătit ceva special. Vă aşteaptă un meniu cu o schimbare săptămânală de 9 feluri, cu influenţe regionale şi texturi surprinzătoare.

Captură la Fairmont (200 AED per persoană)

Captură populară va servi un meniu fix în timpul Ramadanului, care include feluri de mâncare tradiţionale, ar fi supa si mezze, precum şi favorite internaţionale din meniul său, ar fi rulouri de homar.

Sikka Café în City Walk (99 AED de persoană) această stea în ascensiune în City Walk îşi propune să combine patrimoniul Emiratelor cu influenţe indiene şi iraniene într-un decor Vintage. Iftar ‘ s fix meniu vă oferă posibilitatea de a încerca feluri de mâncare nu veţi găsi pe bufet mediu şi se spală toate cu tradiţionale Karak Chai.

Cocori de Galvin în City Walk (139 AED de persoană) fraţii Galvin, cu stele Michelin, au deschis restaurantul lor din Dubai în City Walk şi pentru Ramadan au creat un meniu comun care arată fineţe lor culinare şi încă mai lasă loc pentru tradiţiile regionale Este.

Nobil în la Ville (175 AED per persoană) chic nobil va găzdui un bufet Iftar acest Ramadan, credincios la viziunea sa de ingrediente proaspete de origine regională. Prin urmare, s-ar putea face un Iftar sănătos, dar există opţiuni ample carnivore pentru cei care doresc miel sau de pui.

Constanta, Deira & Bur Dubai

Azure la Raffles (AED 195 per persoană)

Azure este unul dintre preferatele mele personale pentru Iftar. Este un bufet tradiţional cu suc, kebab, ouzis şi Baklawa pe care le-ar aştepta, dar este bine făcut. Aromele ies în evidenţă, iar calitatea ingredientelor este pur şi simplu de primă clasă.

Giardino în Palazzo Versace, al JADAF (220 AED de persoană)

Giardino este gazda noului bufet Iftar de la Palazzo, care va include staţii de gătit live şi un set de delicatese regionale în medii opulente.

Bamboo Lagoon, piaţa place şi piaţa oraşului la JW Marriott, Deira (175 AED de persoană)

JW Marriott Iftar trece prin cele 3 restaurante, cu bucătărie din Orientul Mijlociu şi europene, la piaţa place şi piaţa oraşului. Nu in ultimul rand, Bamboo Lagoon este bijuteria inspirata din Asia de la Marriott. Cufundaţi-vă în Manakeesh, lasagna şi apoi să ia o noapte în Thailanda sau Indonezia cu delicatese asiatice şi o abordare fructe de mare proaspete din diferite zone în decor exotic. Există, de asemenea, o opţiune de a mânca la locul de piaţă şi piaţa oraşului pentru 99 AED per persoană.

Café arabo la Park Hyatt (AED 210 pe persoană)

Puteţi să-l umple un pic în timpul Iftar în arabo, dar merită. Locul este atât de frumos, cu un design curat, cu accente din Orientul Mijlociu, şi produsele alimentare este de o calitate foarte mare şi gust minunat. Arabo tinde să servească un bufet tradiţionale alimentare cu unele opţiuni mai puţin cunoscute, oferindu-vă posibilitatea de a încerca unele lucruri pe care nu le-ar vedea în mod normal, pe un meniu.

Al Quoz, Umm Suqeim şi Jumeirah

Inking în al Serkal Avenu (AED 300 de persoană) această opţiune pop-up în impregnate vă oferă Iftar în stil berber: cota de la 4 bucati de salate mari, tajines, principalele cursuri şi deserturi. Rezervaţi în avans, deoarece este disponibil doar câteva zile ale săptămânii.

Al Majlis în Madinat Jumeirah (AED 210 per persoană), toate ştiu Iftars de Madinat Jumeirah. Designul frumos şi arhitectura Souk Madinat creează o atmosferă de neuitat pentru acest bufet popular pentru copii. În acest an Majlis se întoarce cu toate favorite regionale şi băuturi Ramadan.

SUQ la Four Seasons (AED 245 pe persoană)

Acest magazin în stil arab va găzdui un bufet luxos cu mâncăruri regionale, precum şi din Italia şi India. Scaunele sunt în restaurant sau în cort Ramadan instalat în afara. Economisiţi spaţiu pentru desert, deoarece există prea mult pentru a alege de la!

Al, în Burj al Arab (290 AED de persoană) Ramadan în cel mai iconic hotel din Dubai nu e o glumă. Situat în atriumul uimitor al Burj al Arab, servind o mare varietate de mâncăruri tradiţionale regionale, acesta este un Iftar de reţinut.

Kaftan, um Suqeim (AED 190 per persoană) Kaftan este o bijuterie mai puţin cunoscut în um Suqeim. În faţa jbh, acesta are un bufet familial, o atmosferă locală, preparate delicioase şi proaspete turceşti.

Satul turcesc, Jumeirah Iftars satului turcesc sunt un eveniment familial local cu multe familii din regiune care vin să savureze delicatese: salate, aperitive, carne la grătar şi tocane aşteaptă, pregătite în stare proaspătă, care vor fi urmate de multe Tratează îndulcit şi ceai.

Palm, JBR şi Marina

Roxana la Grosvenor House (195 AED de persoană) Turkish roxana la Grosvenor are un concept mixt şi à la carte pentru Iftar din acest an, care serveşte unele dintre cele mai mari feluri de mâncare, în timp ce pentru alte feluri de mâncare Diners alege printre mai multe opţiuni.

Asateer la Atlantis (AED 210 pe persoană) iconic Asateer Iftar cort sa întors. O familie perena si favorita a companiei, are toate notele potrivite cu bucate regionale, fripturi si dulciuri, plus un frumos decor Arabic cu 700 lanterne!

Florica Ramadan Store la Fairmont (AED 175 pe persoană) frumos Fairmont se pregăteşte lui Ramadan Store în acest an pentru un bufet Iftar mare. Live Entertainment vă va ţine inspiraţi după ce veţi obţine comă alimentară. Luaţi o pauză în curte, în timp ce vă încântaţi de priveliştea uluitoare a oraşului Dubai.

Crescendo la Anantara (AED 185 per persoană) crescendo găzduieşte un bufet decadent de Ramadan în fiecare noapte, cu opţiunea de a sta în interiorul sau, dacă nu prea cald, în aer liber cu vedere la piscina Infinito-Edge şi ocean.

Al Nafoorah în Zabeel Saray (AED 195 per persoană)

Al Nafoorah în Zabeel Saray este, probabil, cea mai arabă setare, 1001 nopţi ai putea avea pentru experienţa Iftar în Dubai. Nafoorah din acest an serveşte un meniu set pentru Ramadan, oferindu-vă posibilitatea de a încerca diferite feluri de mâncare autentice libaneze.

Mezzerie în Waldorf Astoria (AED 195 pe persoană)

Cunoscut pentru brunch-ul secret de neuitat din grădină, Waldorf transformă Mezzerie într-un loc magic şi mistic pentru bufetul Iftar.

Steakhouse în One & Only Royal Mirage (220 AED de persoană)

Un alt favorit personal, menţionate într-unul din blog-ul nostru anterior. Unicul Royal Mirage este o proprietate impresionantă, cu un decor intim, romantic şi arabesc, care va face pe oricine să leşine. Pentru Ramadan, cele mai multe dintre restaurantele sale vor fi servire meniuri speciale Iftar, dar rotisor face un bufet extins. Un amestec de bucătărie mijlocie şi internaţională, bufet se simte de casă şi reconfortant.

Mamemo la Ritz Carlton (AED 220 pe persoană)

Ritz contemporan amestecuri cu aspectul tradiţional al unui Souk regionale în sala de bal. Aşteptaţi-vă la toate favoritele şi multe altele la acest bufet decadent în timp ce vă bucuraţi de muzică live.

Movenpick Ibn Battuta Gate (AED 185 pe persoană) aceasta este, probabil, una dintre cele mai bune experienţe Iftar în Dubai. Un cadru magic, în holul mare al hotelului, sub aproape 100 de felinare, este un bufet în stil Souk, cu mai multe mâncăruri şi băuturi decât vă puteţi imagina încercând.

Kif Kif în Marina

Kif Kif este un favorit de profil scăzut pentru Iftar. Acesta este un concept de produse alimentare marocan strada, şi în timpul Ramadanului servesc un meniu fix cu unele gustări diferite mici, ar fi aperitive, o selecţie de mai multe tagines pentru feluri de mâncare principale şi băuturi locale şi milkshake-ul pentru a spăla hrana lor. Gustoase şi prietenoase, este un loc bun pentru a merge în timpul săptămânii.

În valoare de o menţiune: în afara Dubai

Am simţit că unii alţii merită o menţiune, fiind în afara Dubai, oferă o seară chiar mai speciale, după probabil, o excursie (aer conditionat!) Prin deşert.

Al Hadheerah în Bab al Shams (270 AED de persoană)

Acest loc Iftar de 1001 nopti este un pic de o atractie turistica, dar este încă o opţiune foarte frumos peste week-end, în special cu copii şi/sau Outsiders. În timpul Ramadanului, bufetul este servit într-un cort cu aer condiţionat şi există divertisment live.

Qasr al Sultan lângă Dubai Parks and Resorts (AED 195 pe persoană)

Acest hotel de tip boutique recent deschis va găzdui un bazar alimentar pentru Iftar, un bufet extins cu staţii de gătit live, precum şi o multitudine de activităţi pentru copii. Dacă sunteţi în căutarea pentru o experienţă de week-end pentru întreaga familie, acest lucru poate fi noul loc pentru a încerca.

Lasă un răspuns