RCS&RDS a trecut la scumpirea energiei după ce şi-a crescut de 2,5 ori baza de clienţi casnici

RCS&RDS, operatorul telecom controlat de omul de afaceri Zoltan Teszari, a ajuns la un portofoliu de clienţi casnici de energie de circa 84.100 de consumatori, arată datele companiei pentru primul trimestru din 2018, de 2,5 ori mai mult faţă de perioada similară a anului trecut.

RCS&RDS este unul dintre outsider-ii care au decis să intre pe piaţa energiei, primul target fiind chiar clienţii care beneficiau de serviciile de cablu ale companiei.

Datele de pe site-ul Digi Energy, numele sub care RCS&RDS activează pe piaţa energiei, arată că firma avea la finalul anului 2015 doar 52 de consumatori casnici.

Stimate Partener,

Având în vedere noile reglementări cu privire la protecția datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezintă baza legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal și a protecției acestor date, pentru statele membre UE și care sunt aplicabile începând cu 25 mai 2018, dorim să reconfirmăm angajamentul nostru pentru transparența și legalitatea cu care operăm datele personale ce ni le încredințezi.

Acest lucru înseamna că, înainte să-ți mai trimitem oferte, reduceri speciale și informări pentru a te ține la curent cu produsele, serviciile noastre și/sau campaniile pe care le organizăm, trebuie să avem acordul tău explicit.

În acest scop, apăsând butonul de mai jos vei găsi elementele principale pe care considerăm că este util să le cunoști pe această temă, în calitate de “persoană vizată”.

Informarea completă privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În informare vei găsi răspunsuri la întrebările:

1. Ce înseamnă prelucrarea datelor?
2. Ce date cu caracter personal prelucrăm?
3. În ce scopuri prelucram datele personale?
4. Ce se întamplă dacă nu dorești ca datele cu caracter personal să fie prelucrate?
5. Către cine pot fi transmise datele cu caracter personal?
6. Se pot transmite datele în afara țării?
7. Care sunt drepturile tale privind protecția datelor personale?
8. Cât timp sunt prelucrate datele personale de către Mediafax Group?

Rămânând abonat la newsletter-ul nostru vei beneficia în continuare de oferte exclusiviste, reduceri speciale, informări importante despre business-ul nostru, iar beneficiile nu se opresc aici!

Pentru orice cerere, solicitare de informare sau sesizare cu privire la exercitarea drepturilor tale, inclusiv în eventualitatea în care dorești să îți retragi acordul cu privire la prelucrarea datelor în scop de marketing sau cu privire la interogarea bazei de date, poți să ne contactezi folosind următoarele metode de comunicare:

Pentru dezabonare, poți folosi oricând opțiunea de dezabonare din cadrul fiecărui newsletter sau poți transmite o solicitare de dezabonare pe adresa de email privacy@m.ro.

Menționăm ca informațiile prezentate mai sus vor fi permanent la dispozitia ta, în format actualizat, pe website-ul zfcorporate.ro.

Lasă un răspuns