Reacţia acidă a lui Becali, după ce a aflat că Ungaria pompează bani la Sepsi şi Csikszereda!

Omul de afaceri şi finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut o reacţie virulentă după ce a aflat că Guvernul de la Budapesta pompează sume de bani în echipele din România, Sepsi OSK (Sfântu Gheorghe) şi Csikszereda (Miercurea Ciuc). Latifundiarul a mers şi mai departe şi a avut câteva cuvinte şi pentru prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban. 

“Dacă eu mă retrag din fotbal, spunem adio! Dacă mă retrag din fotbal, praful se alege, ungurii domină tot. Sepsi câştigă campionatul! Dar nu fac asta pentru că ar fi şi pentru mine o daună şi pentru Ţara Românească! Când am vrut să fug din ţară, să mă mut în Grecia, atunci cu condamnarea, era sfârşitul pentru fotbalul din România! Asta e mizeria din ţara asta…”

“Guvernul nostru ce face? Doarme? Distruge? Ăia bagă bani în România, milioane de euro, ca să zică după aia că ne bat la noi acasă. La Armată, la noi, conduce un ministru. Şi el ce face cu echipa asta care face fotbal şi care nu îi lasă pe unguri să îşi bată joc în ţara asta? Vrea să o distrugă!

Guvernul nostru zice: „Nu mai am nevoie de branduri! Vreau să te distrug pe tine, Becali, care bagi bagi şi te lupţi cu ungurii. Te desfiinţez pe tine Becali că poată ungurii să ne bată acasă la noi!”. Îţi dai seama câtă mizerie e în ţara asta? Ai un om care îţi aduce milioane de euro la buget, plăteşte taxe, şi tot vrei să îl distrugi!”, a declarat omul de afaceri pentru Fanatik.

Guvernul de la Budapesta a anunţat oficial că ajută cu peste şase milioane de euro echipele Sepsi OSK şi Csikszereda Miercurea Ciuc. Fiecare formaţie primeşte de la maghiari câte un miliard de forinţi, ceea ce reprezintă 3.2 milioane de euro: „Vă promit eu că nu o să îi las pe unguri să câştige ei în România. Să facă Sepsi campioana… Dar nu se întreabă nimeni de ce s-a ajuns aici? Ăştia sunt de mizerie! Guvernul de mizerie al României! Mizerie, mizerie, mizerie! Ministrul de Armată e băiat tânăr, deştept, dar e servitor, e slugă. Ce spun? Avem ceva puternic şi bun în ţara noastră? Te dărâm.

Eu am coeficient, mă duc în Europa, fac performanţă. Am valoare, iar ei vor să spulbere tot. Şi lasă că vin străinii… Au venit ungurii! Că dacă veneau americanii, aia era… Erau puternici, ne împrieteneam cu ei şi ne descurcam. Dar aşa?! Ei sunt o piticanie în faţa noastră! Ungaria e o piticanie! Cum să te bată Orban la tine acasă? Cum să las o piticanie ca Orban să mă bată în Ţara Românească? Niciodată nu se va întâmpla asta!”, a încheiat Gigi Becali pentru Fanatik.

Lasă un răspuns