Real Madrid a făcut anunţul oficial despre Neymar, după o serie de zvonuri

Real Madrid a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că nu are nicio intenţie de a-l transfera pe Neymar şi că va negocia în primul rând cu clubul PSG înainte de a transfera vreun fotbalist al parizienilor.

Imediat după ce Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, mişcare care a luat prin surprindere pe toată lumea, în presa din Spania a apărut informaţia conform căreia un reprezentant al lui Real Madrid a plecat în Brazilia pentru a negocia cu Neymar. De altfel, transferul brazilianului de la PSG, la Real Madrid,a fost amplu dezbătut încă de la începutul anului, dar negocierile au fost infirmate în totalitate de campioana Europei.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Real Madrid a făcut publică poziţia clubului: “Ţinând cont de zvonurile apărute în legătură cu un eventual transfer al lui Neymar de la PSG, Real Madrid clarifică faptul că nu are nicio intenţie să facă ofertă pentru jucător. Între cele două cluburi există o relaţie foarte bună. Dacă Real Madrid va avea intenţia să transfere un jucător de la PSG, va negocia în primul rând cu clubul”.

Brazilianul a semnat sezonul trecut cu PSG, în schimbul sumei de 222 de milioane de euro, după ce parizienii au activat clauza sa de reziliere. Totuşi, Neymar nu a găsit fericirea în capiatal Franţei şi nici mediul propice performanţei, dovadă stând eliminarea prematură din Liga Campionilor, în stagiunea trecută.

Lasă un răspuns