Reducerea supraexploatării tratamentelor cu valoare redusă

Un articol curent, tipărit în Health-Care , furnizează un model teoretic pentru a îmbunătăți participarea furnizorilor la luarea de măsuri contrare supraexploatării serviciilor de asistență medicală cu valoare redusă. Scriitorii identifică state care sunt esențiale pentru indivizi și companii pentru a obține dialoguri sensuale și pentru a colabora astfel încât să puteți reduce îngrijirea scăzută.

Scăderea cu ajutorul unor soluții cu valoare redusă nu numai că face mai puțin din ceea ce doare, ci și oferă oportunități de a se concentra mai mult pe ceea ce îi ajută pe indivizi, pe creația autorilor, condusă de Michael L. Parchman, manager la inima MacColl pentru Health Care Innovation în Seattle, WA. !

Suma 1. Modelul teoretic pentru acțiunile de suprautilizare: un model grafic care prezintă părțile cadru ale planificării activității.

În ultimul timp, câteva au abordat utilizarea excesivă a intervențiilor legate de sănătate . Doar săptămâna trecută, un consultant pentru locul de muncă al Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului a criticat utilizarea excesivă a intervențiilor bio-medicale pentru depresie .

În ciuda creșterii interesului față de sistemele care minimizează supraexploatarea serviciilor de asistență medicală cu valoare redusă, este dificil de realizat eliminarea practicilor actuale. Astfel, scriitorii încearcă să recunoască și să descrie activitățile operaționale vitale necesare pentru a sprijini participarea furnizorilor bazată pe experiențele organizațiilor de îngrijire a sănătății de pe întreg teritoriul Americii, a literaturii, precum și a teoriei științei sociale în încercările lor de a trata îngrijirea în valoare redusă.

Scriitorii au colectat un comitet consultativ multipartit de opt membri pentru a ajuta la evoluția unui cadru de planificare a activităților care poate fi utilizat în reducerea utilizării serviciilor necesare pentru a participa la furnizori. Acest model teoretic se bazează pe un raport referitor la literatura de specialitate cu privire la măsurile pe care trebuie să le întreprindem pentru a modifica comportamentul medicului și tehnicile de de-executare a comportamentelor actuale. În plus, au fost intervievați 2 3 experți în sănătate care au condus inițiative pentru a diminua supraexploatarea atenției reduse.

Modificarea continuă a comportamentului este mo Re, probabil, dacă există state care încurajează o nouă cultură a practicii legate de sănătate, compun scriitorii și dacă este condusă de furnizori.

Ei identifică patru state pe care le consideră esențiale printre furnizori, grupuri de tratament și suferinzi pentru a crea o atmosferă în care se poate întâmpla schimbarea: prioritizarea tratării tratamentului cu valoare redusă; să creeze o tradiție de încredere, creație și dezvoltare; să dezvolte limba și intenția comună și să dedice activitățile informațiilor și măsurilor. Autorii subliniaza faptul ca imprejurimile trebuie sa fie nonjudgmentale si non-punitive, deoarece ar putea fi o provocare pentru furnizori pentru a face fata, inseamna ca ar putea face daune cu pacientii lor.

Când aceste patru state se află în locație, furnizorii, grupurile de tratament și pacienții pot participa la dialogurile sensuale , pe care autorii le consideră schimburi prin care oamenii cred colectiv ca o echipă pentru intenția de a face sentimentul unor probleme non-program și de a organiza comportamente individuale pentru a-și atinge obiectivele.

Dialogurile ar trebui să abordeze modul în care supraexploatarea remediilor cu valoare redusă ar putea suferi pe cei care suferă de pe urma subiectului, iar astfel de dialoguri trebuie să se bazeze pe dovadă (de exemplu, publicații revizuite de omologi, informații de pe site-ul tratamentului de sănătate, narațiuni personale de la suferinzi). Un intervievat a subliniat, pur și simplu nu este informația care îi schimbă pe oameni; este dialogul cu privire la informație . În cele din urmă, echipele de îngrijire și furnizorii trebuie să fie susținuți să intre în posesia lor în situația de reducere a valorii sensului responsabil și tratament în efectuarea de modificări.

Scriitorii scriu, participarea [în execuție] poate fi dificilă atunci când sunt necesare alterarea comportamentelor, mai ales atunci când un suport alternativ nu este ușor accesibil. În consecință, autorii au elaborat un cadru de planificare a activităților care să fie folosit ca îndrumare pentru a îndrepta tentativele de participare pentru toți membrii echipei de îngrijire a sănătății, suferinzi și companii în încercarea de a diminua îngrijirea în valoare redusă.

Modelul teoretic vizează schimbarea culturii unui sistem de asistență medicală pentru a se asigura că atât furnizorii, cât și cei care suferă, simt tehnici comestibile de producere a schimbării și să întrebe unde participă programul la terapia excesivă și împuternicită.

Lasă un răspuns