REGELE MANELELOR”, ACUZAT CĂ ȘI-A ABANDONAT FIICA: ”N-A MAI VĂZUT-O DE 10-11 LUNI!

CANCAN.RO, , vă prezintă, în premieră națională, declarațiile uluitoare ale lui ”Beyonce de Romania”, care sunt pe cale să redeschidă un vechi război.  ”Regele manelelor” este acuzat că și-ar fi abandonat cel de-al zecelea moștenitor.

Problemele dintre Mădălina, cea supranumită ”Beyonce de Romania”, și Nicolae Guță par să fie fără sfârșit. Cu toate că au ales să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi găsesc mai tot timpul motive să nu ajungă la un consens și își aduc diferite acuzații cu referire la micuța Anais, fetița care a rezultat din dragostea lor.

Mai nou, senzuala blondină care i-a dăruit ”Regelui manelelor”  o superbă fetiță îl acuză pe acesta că și-ar fi abandonat fiica.Potrivit spuselor tinerei, Nicolae Guță nu și-a mai văzut fiica de foarte mult timp.

”Nu ne-a mai vizitat. N-a mai văzut-o de 10-11 luni pe Anais”, a mărturisit Mădălina, în exclusivitate pentru CANCAN.RO

Pensie alimentară de 275 de lei pe lună

Mai mult decât atât, celebrul manelist pare să nu exceleze nici în privința ajutorului financiar.   Cu toate că deține o avere colosală, ”Regele manelelor” nu s-ar arăta prea darnic atunci când vine vorba de fetița lui.

Nicolae Guță i-ar plăti celei mici o sumă de-a dreptul derizorie și asta după ce Mădălina a bătut holurile tribunalului, iar magistrații au decis ca manelistul să achite aproximativ 50 de euro pe lună drept pensie alimentară.

”Da, Nicolae plătește pensie alimentară în valoare de 275 de lei pe lună”, ne-a mai mărturisit ”Beyonce de Romania”.

Madălina Georgiana Dumitriu este o fostă cântăreaţă de manele, cunoscută drept ”Beyonce de România”. Aceasta a trăit cu Nicolae Guţă o poveste de dragoste care s-a încheiat într-un mod controversat, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais, pe 19 august 2014.

În altă ordine de idei, Nicolae Guță și-a refăcut, deja, viața, el fiind amorezat până peste cap de o domnișoară brunetă, Anamaria, care l-ar fi cucerit cu o serie de fotografii explicite în care și-a pus în evidență formele perfecte.

Lasă un răspuns