#Rezist a trolat festivalul iMapp, cu mesajul “Jos PSD”

Protestarul #Rezist Cristian Dide a proiectat, sâmbătă seară, cu un laser, mesajul „Jos PSD” pe Palatul Parlamentului, chiar în timp ce pe această clădire rulau proiecţii din cadrul festivalului internaţional iMapp, organizat de Primăria Capitalei.

“Am decis să postez acest mesaj cu laserul pentru că ne-am săturat de PSD şi de atitudinea pe care acest partid o are faţă de cetăţenii acestei ţări. Nu le pasă de absolut nicio problemă de interes naţional. De exemplu, pesta procină au gestionat-o foarte prost, de aceea avem foarte multe focare. Una peste alta, stăm foarte prost ca ţară, nu avem servicii publice, nu avem spitale, iar ei sunt preocupaţi să-şi scape penalii”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristian Dide, protestatarul #Rezist care sâmbătă seară a proiectat pe clădirea Parlamentului mesajul “Jos PSD”.

Dide mai spune că s-a folosit de festivalul iMapp pentru a-i îndemna pe cei prezenţi în Piaţa Constituţiei să protesteze împotriva PSD.

Primăria Capitalei, prin CREART, a organizat, sâmbătă seară, festivalul iMapp, un show de videomapping 3D, cu proiecţii pe Palatul Parlamentului.

Primăria Capitalei a anunţat că va face plângere penală împotriva celor care instigă în timpul festivalului.

“Organizatorul evenimentului, creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti, anunţă public faptul că va face plângere penală împotriva tuturor celor care aleg să instige premediat la tulburarea liniţtii publice în timpul unui concurs internaţional de videomapping, la care participă echipe din 10 zece ţări din întreaga lume”, au transmis, sâmbătă, reprezentanţii Primăriei Capitalei.

Lasă un răspuns