Asigurările de viață nu sunt ceva ce majoritatea oamenilor vor să discute. Dar cred că toți suntem de acord că asigurarea de viață este o necesitate vitală pentru protejarea celor pe care îi iubim. Asigurarea de viață este folosită nu numai ca o modalitate de a vă proteja soțul / soția și copiii, ci și pentru a vă proteja afacerea. Proprietarii de afaceri de multe ori au mulți oameni care depind de ei fiind acolo pentru a menține afacerea deschisă. Este important ca afacerea să aibă o modalitate de a rămâne finanțată dacă proprietarul principal sau un angajat cheie trece în mod neașteptat. Un proprietar de afaceri inteligent, cu o planificare adecvată, poate avea banii necesari pentru a permite unui soț sau unui angajat cheie să-și mențină afacerea deschisă. Banii din asigurările de viață pot fi utilizați pentru a cumpăra un soț sau alt partener.

Pentru persoanele care sunt în general sănătoase, cumpărarea de asigurări de viață nu reprezintă o problemă. Dar, pentru cei cu o afecțiune preexistentă, cum ar fi diabetul zaharat, bolile de inimă, cancerul etc. achiziționarea de asigurări de viață accesibile poate fi adesea dificilă. Aceste bloguri vă vor oferi sfaturile de care aveți nevoie pentru a afla cum să cumpărați acoperirea cu o condiție medicală preexistentă.

Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că, la fel ca medicul lor, sunt specialiști în medicină care efectuează intervenții chirurgicale cerebrale, intervenții chirurgicale pentru inimă etc. Acești agenți experți au, de obicei, ani de experiență și cunoștințe de specialitate privind subscrierea de cazuri dificile.

Angajarea este procesul pe care o perspectivă trebuie să treacă pentru a vedea dacă vă puteți califica pentru asigurarea de viață. Este important să rețineți că fiecare companie de asigurări de viață are setul propriu de reguli și reguli la care trebuie să respecte când subscrie un anumit risc.

O companie de asigurări poate refuza pe cineva pentru o istorie a by-pass-ului cardiac, în cazul în care un alt transportator poate considera acest risc acceptabil și oferă o rată corectă. Secretul este știind care transportator de asigurări de viață este specializat în fiecare risc medical particular.

Acesta este locul unde specialistul cu risc de viață poate să strălucească într-adevăr. Un agent cu experiență va ști care transportator subscrie o condiție mai bună. Și agentul special de risc poate, de asemenea, să negocieze în numele dvs. între diferiții transportatori. Majoritatea agenților de asigurări de viață cu risc deosebit sunt independenți. Acestea înseamnă că nu au nici o loialitate față de nici o companie particulară. Majoritatea agenților reprezintă și numeroși operatori de transport.

În arena de asigurări de viață din Statele Unite există peste 1.000 de companii de asigurări de viață. Dar, în arena de subscriere a riscului special, există doar o duzină de riscuri speciale.

Un agent de asigurări de viață cu risc deosebit de risc vă poate economisi multă muncă legalizată și, mai important, sute, dacă nu chiar mii de dolari, în prime pe durata vieții politicii dumneavoastră.

Lasă un răspuns