“Rogue One: Star Wars Story”

Sunt un admirator fervent al artelor cinematografice. Deşi am anumite preferinţe de gen, eu nu permit ca reprima curiozitatea mea şi mă apropii de arome diferite de divertisment. Asta a spus… sunt un mare fan al Science Fiction, super-erou şi filme de acţiune! De obicei, o revizuire ca acest lucru ar fi pe alte blog-ul meu de birou cutie, dar se bucură de această mică schimbare.

Exprimate: Felicity Jones, Diego luna şi Ben Mendelsohn.

Jones joacă Romeo Eliza, fiica omului responsabil pentru construcţia de Death Star, văzut în filmul original în 1977, Star Wars: o nouă speranţă. Aceasta este prima dată când un film Star Wars are un protagonist de sex feminin şi Jones face o treabă bună de a aduce acest film (şi noi) dincolo de mituri Star Wars.

Luna joacă casian Andor, un rebel loial cauzei şi dispus să facă tot ce este nevoie pentru a învinge Imperiul. Având într-adevăr nu a văzut nimic altceva, am avut nici o aşteptări reale de el… dar la începutul filmului mi-am dat seama că luna a fost un actor foarte capabil, ca el mi-a vandut doar pentru rolul său în executarea lui (joc de cuvinte).

Mendelsohn a fost întotdeauna un bun actor (OMI) şi nu a dezamăgit aici. El pare a fi foarte confortabil joc pentru a fi un personaj negativ, aşa ar trebui să fie, aşa le interpretează foarte bine. În acest film el joacă Orson Krennic, un comandant al Imperiului Galactic însărcinat cu construcţia stelei morţii. Mendelsohn pare să atragă caractere cu probleme de autoritate discutabilă, deoarece Krennic nu a fost sigur dacă el a fost responsabil, care se ocupă cu Vader, în acest film, şi Dagget (Dark Knight se ridică) a avut o complicaţie similară cu Bane (lol).

Argumentul: rebeliunea este în toi şi Imperiul Galactic a dezvoltat o nouă super-arma, care va pune capăt la ea. În acest scop, ei au nevoie de faptul că Galen URSO (Mads Mikkelsen) lasă fiica sa Romeo singur, pentru a fi îngrijit de către infamul Saw Gerrera (Forest Whitaker).

Când rebelii descoperă că Imperiul este aproape terminat cu această nouă super-armă, ei dobândesc Romeo în speranţa de a fi capabili să-i ducă la locul tatălui lor. Împreună cu Andor şi un droid de securitate Imperial reprogramat K-2SO (Alan Tudyk), ei călătoresc la o lună numită Jedha caută Gerrera, deoarece are informaţii pertinente şi pilotul Imperial (Ahmed), care a livrat-o.

În timp ce în Jedha, primi ajutor şi să se alăture Chirrut Îmwe (Donnie Yen), un fost gardian al Whills şi coechipierul său baze Malbus (Wen Jiang), un om cu un fişier de foc rapid, care nu pare să rateze cele cinci rebeli reuşesc să scape de Jedha cu Pilotul Imperial a dezertat când steaua morții distruge capitala (și Gerrera).

Ca un trădător în Imperiul dezvăluie cariera de rebeli pentru a găsi Galen Orso. Dacă nu ajungem la timp, eroii noştri improbabili sunt responsabili de furtul schiţelor către Steaua morţii şi exploatarea slăbiciunii pe care Orso a încorporat-o. Ceea ce urmează este o aventură fascinantă şi incitantă plină de explozii şi foc Blaster, care vă va lăsa uimit şi gălăgie pentru mai multe.

Verdictul: Acesta este unul dintre cele mai bune filme Star Wars… niciodată.

Acum, înainte de a avea un strigăt mare de voci disident, cred despre asta pentru un moment. Au fost şapte filme înainte de asta. Acest lucru este cu siguranţă mai bine decât cele trei prequel. Este mai bine decât ultima sequel ( “Force trezeste “). E mai bine decât “întoarcerea cavalerilor Jedi”. Este la egalitate cu “Empire greve back ” şi “o nouă speranţă “… Deci este unul dintre cele mai bune. Nu mă crede, întreabă-l pe George Lucas:

“George Lucas a iubit atât de mult filmul pe care directorul Gareth Edwards Postat pe Twitter lui ” a fost critica cele mai importante pentru mine, este ca Dumnezeu, voi lua această conversaţie la mormânt, opinia sa înseamnă mult pentru mine “.

Al treilea act este doar mai bun decât toate celelalte filme Star Wars.

Înainte de a intra în toate bune, lasă-mă să vorbesc despre rău. CGI de anumite caractere ar fi putut fi mai bine. Primele două acte au fost puţin cam lente. Cu toate acestea, în acest al doilea caz, ar putea fi faptul că actul al treilea este atât de plin de acţiune şi plin de uimire că se pare că celelalte acte au fost lent atunci când, în realitate, acestea nu au fost.

Chirrut Îmwe (Donnie Yen este un tip dur) şi K-2SO au fost personajele remarcabile, care vă va lăsa o impresie de durată… până la sfârşitul filmului, atunci când tot ce contează este că uşa Dang că nu a deschis tot drumul.

Acest film este o poveste Star Wars. Ne spune exact au ajuns rebelii planurile de a face ceea ce au făcut în Star Wars: pentru a New Hope, şi, deşi unii pot simţi că el nu are nevoie să i se spună, eu sunt foarte bucuros că a fost ca el a ars patru-şi-jumătate (4,5) scorţişoară crenguţe pe partea laterală a mea Ceaşcă de ceai cu precizie laser.

Lasă un răspuns