S-a dat cea mai mare amendă de circulaţie din România.

Un şofer gălăţean în vârstă de doar 23 de ani a dat radarul peste cap în ceea ce priveşte amenzile de circulaţie: pentru că a depăşit viteza legală cu peste 80 km/h, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, nu avea ITP-ul şi nici pneuri de iarnă, el va fi nevoit să scoată din buzunar o sumă record pentru România, 10.005 lei!

Sprintul tânărului spre amenda cum poliţiştii nu au mai acordat a început în momentul în care rula cu 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, în zona Bârlad. După ce a refuzat să oprească la cererea unui echipaj de la Serviciul Rutier, poliţiştii au încercat să creeze un baraj, dar nici de data aceasta nu au avut noroc. Într-un final, el s-a predat pe un drum lăturalnic aproape de Vaslui: „Având în vedere circumstanţele şi refuzul repetat de a opri la semnalele poliţiştilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenţi În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Iar poliţiştii au avut multă treabă în momentul în care l-au imobilizat pe tânărul originar din Matca, judeţul Galaţi. Pentru depăşirea vitezei legale, pentru refuzul de a opri la solicitarea poliţiştilor, pentru lipsa ITP-ului şi a pneurilor de iarnă, el s-a ales cu amenda usturătoare şi a rămas fără permisul de conducere şi plăcuţele de înmatriculare pentru trei luni.

Lasă un răspuns