S-a stabilit cauza morţii lui Ilie Balaci! Rezultatul autopsiei care pune capăt lanţului de întrebări

Autopsia a arătat că Ilie Balaci a murit în urma unui stop cardio-respirator, iar fosta legendă a Universităţii Craiova va fi înmormântată marţi, la cimitirul Sineasca, unde este înmormântat şi tatăl fostului fotbalist.

Rezultatul autopsiei a indicat cauza morţii: un stop cardio-respirator, conform, ziaruldecraiova.ro. Aceeaşi sursă notează că sicriul cu trupul lui Balalci urmează să fie depus la Biserica Sfântul Ilie din Craiova, apoi, seara, catafalcul urmează să fie amplasat la Stadionul “Ion Oblemenco”.

Potrivit sursei citate, Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile înainte de a deceda, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii. Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist. Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinaţ pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort. Din primele informaţii, intubarea nu reuşit deoarece căile aeriene erau prea inflamate ca urmare a alergiei cu care se confrunta fostul mare sportiv.

lie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti români, a murit, duminică, la vârsta de 62 de ani. ”Minunea Blondă”, cum îl ştiu mulţi, s-a născut pe 13 septembrie 1956. S-a lansat la clubul să de suflet, la U Craiova

Lasă un răspuns