Şeful lui Iordache şi-a spus părerea despre gestul obscen al deputatului: S-o fi inspirat din zicerile lui Iohannis privind plăcuţele

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, referitor la gesturile obscene arătate de Florin Iordache în plenul Camerei Deputaţilor, că nu i-au plăcut, dar poate s-a inspirat din opinia preşedintelui Klaus Iohannis despre plăcuţe jignitoare la adresa PSD, cu care s-a plimbat un român în vară.

“Nu mi-a plăcut gestul. Probabil dl Iordache care, repet, s-o fi inspirat din zicerile domnului Iohannis, care atunci când făcea referire la plăcuţe de înmatriculare a spus, domnule acestea sunt opinii politice. Cred că ar trebui sancţionat la fel ca şi alţi parlamentari, în special de la USR, au făcut aceleaşi lucruri’, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a făcut referire la dezbaterea îndelungată din spaţiul public, după ce un român a intrat în ţară, în urmă cu câteva luni, cu o maşină înmatriculată peste hotare cu numerele M…E PSD.

Florin Iordache a arătat degetul mijlociu în plenul Camerei Deputaţilor de miercurea trecută. Acesta a evitat să comenteze gestul din plenul Parlamentului, unde a ridicat degetele mijlocii de la ambele mâini, spunând doar că … “vi s-a părut. E un punct de vedere”.

Ulterior, protestatarii #rezist i-au vandalizat garajul şi poarta.

Lasă un răspuns