Şerban Nicolae, mesaj dur pentru cei care îl vehiculează că-i va lua locul Gabrielei Firea

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, a afirmat, luni, referidu-se la informaţiile din spaţiul public potrivit cărora liderul social-democrat Liviu Dragnea i-ar fi promis funcţia de preşedinte al filialei PSD Bucureşti, condusă în prezent de Gabriela Firea, că sunt doar speculaţii din diferite interese.

“PRECIZARE PENTRU PROŞTI. Cam de o săptămână tot văd în spaţiul public inepţia potrivit căreia Liviu Dragnea mi-ar fi promis funcţia de preşedinte la PSD Bucureşti. Am precizat acum o săptămână că este o minciună şi am tratat subiectul cu o oarecare indiferenţă. Dar văd că se tot reia şi, mai mult, se speculează pentru diverse interese, străine mie”, a declarat liderul senatorilor PSD, Şerban Nicolae, într-o postare luni pe Facebook.

Acesta a adăugat că, în toţi cei 28 de ani de activitate în PSD, nimeni nu i-a dat sau promis vreodată vreo funcţie, “nici Liviu Dragnea, nici altcineva”.

“De aceea, mai spun încă o dată pentru proşti şi pentru manipulatorii de strânsură: NIMENI NU NU MI-A DAT ŞI NU MI-A PROMIS VREODATĂ O FUNCŢIE ÎN PSD. Niciodată, în 28 de ani de activitate în acelaşi partid. Nici Liviu Dragnea, nici altcineva. De altfel, cei care mă cunosc ştiu bine că nu aş accepta aşa ceva şi că niciodată nu am deţinut o funcţie în partid prin aranjamente, ori pentru că mi-a promis-o cineva. Este însă situaţia altora care, veniţi dimineaţa în PSD, primeau deja funcţii înalte pe la orele prânzului. Totuşi, să nu mă acuze pe mine de aşa ceva şi să nu mă confunde cu ei. Eu nu particip la conspiraţii şi aranjamente” a completat senatorul de Bucureşti.

Declaraţiile vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Liviu Dragnea ar vrea schimbarea, de la şefia PSD Bucureşti, a edilului Capitalei, Gabriela Firea, iar unul dintre numele vehiculate pentru înlocuirea acesteia a fost cel al lui Şerban Nicolae.

Lasă un răspuns