Sfaturi pentru AP şi ar outsourcing

Gestionarea conturilor plătibile şi conturile de creanţe este o abilitate crucială de a domina. Mai jos veţi găsi câteva sfaturi pentru a păstra biletele şi ieşirile de bani avansează fără probleme. Conturile plătibile sunt sume pe care o companie mică datorează, deoarece a cumpărat bunuri sau servicii de pe credit de la un furnizor sau furnizor. Conturile de creanţe sunt sumele pe care o companie are dreptul de a percepe, deoarece vinde bunuri sau servicii pe credit la un client. Conturile plătibile sunt datorii. Conturile de încasat sunt active.
Conturile de încasat şi conturile plătibile se referă la conturile temporare menţinute de companii pentru gestionarea şi înregistrarea tranzacţiilor neplătite în scopuri contabile. Acestea ţin cont de politicile financiare, practicile, standardele şi orientările industriei. Ambele conturi sunt interdependente şi nu pot fi separate unul de celălalt. Se referă la cele două laturi ale unei tranzacţii. Acestea sunt utilizate pentru a înregistra fluxul de numerar de intrare și de ieșire pentru a se asigura că există o evidență exactă a tranzacțiilor financiare și a activelor și pasivelor unei societăți.

Sfaturi pentru gestionarea conturilor plătibile şi conturi de încasat.

1. stabilirea politicilor de credit un lucru pe care proprietarii şi managerii nu le place despre tranzacţii

este locul în care acestea să ia prea mult timp pentru a închide. Departamentele conturilor de creanţe stabilesc deseori termeni de credit, care pot varia în funcţie de clientela pe care o servesc. Clienţii obişnuiţi cu rating de credit mai mare primesc o perioadă mai lungă de flexibilitate pentru plată, în timp ce primii clienţi sunt puţin probabil să aibă o marjă de manevră atât de mare. În ceea ce priveşte condiţiile de plată, multe companii stabilit termene de 15-30 de zile. Ca urmare, conturile de datorii departamentele trebuie să plătească furnizorii în momentul în care articolele livrate sosesc în stare perfectă. Dacă da, este posibil să observați chiar și reducerile propuse de furnizorii de plăți în avans.

2. scurtarea ciclurilor de tranzacții un ciclu de tranzacții

mai scurt pentru elementele tratate va economisi bani companiilor în travaliu dedicat pentru a face astfel de schimburi. Cicluri mai lungi pot fi simptomatice de flux de lucru sau de blocaje cu venituri mici, aşa este cazul atunci când o corporaţie alege să aştepte pentru o vânzare care urmează să fie plătită înainte de a plăti un furnizor. Pentru a evita această situaţie, stabiliţi programe pentru conturile de încasat şi de plătit. De asemenea, setaţi mai scurte conturi de creanţe, astfel încât să puteţi face rapid cu conturile de plată. Obţineţi departamentele cu obiceiul de a emite facturi, comenzi de cumpărare şi alte documentaţii în zilele desemnate ale săptămânii sau lunii pentru a face o rutină cu care să lucraţi.

3. încurajaţi mai multă comunicare

Gândiţi-vă la conturi de creanţe ca mâna stângă şi conturile plătibile ca mâna dreaptă. Acum jongla. E cam dificil, nu-i aşa? Companiile pot avea dificultăţi de şedere în faţa ambelor departamente, mai ales atunci când vine vorba de un volum mare de tranzacţii. Pentru a crea acest lucru mai uşor, fiecare departament ar trebui să consulte alte achiziţii şi vânzări care afectează compania. Dacă există o cerere mare de consum, conturile de creanţe pot punct de conturi de plătit pentru a cere mai multe elemente. În cazul în care vremurile sunt stranse, conturile de plată va dori, probabil, pentru a încetini achiziţionarea până când nu există o mai mare stabilitate.

4. Păstraţi la curent cu conturile de senior

trebuie să treceţi în evidenţă toate tranzacţiile imediat şi emite declaraţii cont în mod regulat, dar este, de asemenea, prudent să se consulte conturile vechi, astfel încât totul este rezolvată. Dacă există conturi restante de încasat în cărţi, să acţioneze imediat şi să suspende într-o oarecare măsură de afaceri viitoare cu acest client special, până când contul dumneavoastră este echilibrat. Setați o politică care indică cel mai înalt nivel de perioadă pe care ar trebui să o luați pentru a plăti contul unui client. În acelaşi mod pentru conturile plătibile sau nu a fost plătită niciunui furnizor într-o perioadă de timp desemnată, Pony cât mai curând posibil şi să propună un program pur şi simplu pentru că conturile plătibile trebuie să fie lichidate.

5. utilizaţi automatizare pentru a înregistra toate

Urmărirea conturilor de creanţe şi de plătit include crearea de facturi, chitanţe, comenzi de livrare, comenzi de cumpărare, situaţii financiare şi alte documente. Este un proces greu şi unul care este chiar mai greoaie dacă chiar şi un singur document diapozitive sub radar. Folosind software-ul de conturi de plată pentru a automatiza mai multe tranzacţii în timp real, permite compilarea rapidă a informaţiilor necesare pentru situaţiile financiare şi poate ajuta la urmărirea anomalii similare cu valorile implicite sau întreruperi în Flux.
Conturile plătibile şi conturile de creanţe sunt doi indicatori principali ai fluxului de venit în ambele direcţii şi sunt, de asemenea, critice pentru determinarea sănătăţii financiare a oricărei companii. Urmărirea şi gestionarea lor în mod corespunzător este important nu numai pentru a evalua eficienţa, cu excepţia pentru a ajuta managerii şi proprietarii de case face decizii mai inteligente, care pot influenţa viitorul unei organizaţii. E timpul să începi să exersezi jongleriile.
Plata facturilor în timp util este la fel de crucială ca şi alţii de taxare. Notaţi atunci când plăţile sunt scadente, încercaţi să facă aceste plăţi la timp, astfel încât să nu trebuie să plătească amenzi pentru facturile. Acesta poate avea, de asemenea, un efect asupra ratingurilor companiei dumneavoastră de credit, care poate provoca dumneavoastră sau compania dumneavoastră să plătească rate mai mari ale dobânzii la împrumuturi viitoare.

AR AP outsourcing
• Generează rapoarte de plată, facturi, note de credit, clienţi şi multe altele.
• Urmărirea bugetului tuturor clienților și furnizorilor.
• Atribuirea tranzacţiilor de proiect în detalii.
• Detalii tranzacţie ar, AP detalii tranzacţie, ar rezumat, AP rezumat, şi multe altele.
• Echilibrați toate tranzacțiile și analizați-vă afacerea.

Lasă un răspuns