Şi de-asta a numit-o Orban “tăntică incultă şi analfabetă”. Moment uluitor oferit de Viorica Dăncilă la puţin timp de la atacul şefului PNL: cum ne-a făcut de râs într-un cadru oficial

Viorica Dăncilă (55 de ani) a comis, sâmbătă, o gafă de proporţii, în Serbia, în timpul reuniunii la care a luat parte alături de conducători ai Bulgariei, Serbiei şi Greciei.

Şefa Executivului de la Bucureşti a participat, în Serbia, la o întâlnire la care au luat parte omologii săi din Bulgaria, Serbia şi Grecia. Iar printre subiecte s-a numărat şi posibilitatea ca cele patru ţări să organizeze Campionatul Mondial de Fotbal din 2030: “Vom discuta posibilitatea ca cele 4 ţări să găzduiască împreună un eveniment sportiv major”, a spus, de curând, Alexis Tsipras, în cadrul reuniunii la nivel înalt Bulgaria-România-Grecia-Serbia-Israel. Omologul său bulgar, Boyko Borisov, a spus că este vorba despre Mondialul din 2030.

Pentru turneul final din 2030 s-au înscris deja ţările Uruguay, Argentina şi Paraguay, care vor candida de asemenea la comun. În cursă ar mai putea intra, tot la comun, Algeria – Maroc – Tunisia, Coreea de Sud – Coreea de Nord – Japonia – China şi Anglia – Scoţia – Ţara Galilor – Irlanda de Nord – Irlanda.

Până la Cupa Mondială din 2030, România va fi una dintre ţările care vor găzdui meciuri la EURO 2020. Arena Naţională va găzdui patru partide, pe 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică, naţionala României va juca cel puţin două meciuri la Bucureşti. Stadioanele stabilite pentru antrenamentele echipelor sunt Arcul de Triumf, Ghencea şi Giuleşti. După cum a anunţat Compania Naţională de Investiţii, proiectele sunt în graficul stabilit, există finanţarea, astfel încât termenul de dare în folosinţă a celor trei noi stadioane a fost fixat pentru 31 martie 2020.

Dăncilă a gafat chiar când era criticată de Ludovic Orban

Iar gafa Premierului României vine în contextul unui scandal Putere – Opoziţie declanşat de Ludovic Orban, şeful PNL, cel caer a afirmat, într-o postare făcută vineri seara pe Facebook, că premierul Dăncilă, „o tăntică incultă, analfabetă” dar tot mai „tupeistă şi mai obraznică”, a comis o crimă cu premeditare împotriva economiei româneşti, prin adoptarea de către Guvern a ordonanţei de urgenţă privind măsurile fiscale.

„În ziua aniversării Revoluţiei Române, în ziua preluării simbolice a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene de la Cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, în seara practic a ultimei zile de lucru din acest an când puţini sunt aceia care pot să reacţioneze, tăntica incultă, analfabetă, dar din ce în ce mai tupeistă şi mai obraznică, comite o crimă cu premeditare împotrivă economiei româneşti, şi aşa suferindă după loviturile anterioare încasate de la pleiada de nechemaţi rătăciţi pe la butoanele guvernului şi ministerelor”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Lasă un răspuns