Simona Halep, relaxată înainte de debutul la Wimbledon

Numărul 1 WTA, Simona Halep, a fost relaxată şi zâmbitoare la conferinţa de presă susţinută înaintea debutului la turneul de la Wimbledon. Halep a bifat obiectivul, câştigarea unui turneu de Mare Şlem, iar acum şi-a fixat o nouă ţintă.

“Presiunea s-a dus, mi-am îndeplinit visul, nu mai sunt stresată. Este frumos să fiu în această poziţie. Am visat la asta, acum mă gândesc la noul obiectiv, o medalie la Jocurile Olimpice. Oamenii sunt la fel, eu sunt la fel. Acum trebuie joc din nou la turnee. Sunt gata să merg înainte”, a comentat Simona, în cadrul conferinţei de presă.

Halep nu a participat la Jocurile Olimpice din 2016, desfăşurate la Rio de Janeiro, din cauza virusului Zika. Ea şi-a anunţat însă prezenţa la JO din 2020, de la Tokyo.

“Ştiu că adversara mea e foarte rapidă, ştiu că loveşte foarte plat. Trebuie să fiu puternică pe picioare şi să fiu pregătită pentru a lupta. Va fi o bătălie grea”, a spus Halep despre prima ei adversara de la Wimbledon 2018. Simona va debuta marţi, 3 iulie, împotriva jucătoarei din Japonia, numărul 100 WTA, Kurumi Nara.

 

Lasă un răspuns