Şoferul care a provocat accidentul a fost depistat

Un accident s-a produs joi seara în judeţul Buzău între un microbuz, un tractor şi o maşină, primul bilanţ indicând 12 răniţi.

12 persoane – zece adulţi şi doi copii – au fost rănite, toate fiind conştiente, însă prezintă diverse traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate.

Din primele informaţii furnizate de IGSU, 12 persoane – zece adulţi şi doi copii – au fost implicate, toate fiind conştiente, însă prezintă diverse traumatisme.

Nu au fost persoane încarcerate.

Au fost alertate o autospecială pentru victime multiple, două echipaje de prim ajutor SMURD, o descarcerare, o autospecială de stingere şi 4 ambulante SAJ.

Potrivit Poliţiei Buzău, din primele cercetări a reieşit că şoferul tractorului nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit de pe câmp în drum. Utilajul a fost lovit de un microbuz cu călători, iar în impact a fost implicată şi o maşină.

Reprezentanţii Poliţiei Buzău au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul tractorului a fugit de la faţa locului şi este căutat.

Şoferul care a provocat accidentul soldat cu rănirea a 12 persoane şi apoi a fugit, a fost depistat

Poliţiştii l-au găsit pe şoferul care a provocat, joi seara, accidentul de pe DN2C, din Buzău, soldat cu rănirea a 12 persoane. Bărbatul, care avea o alcoolemie de peste 80 miligrame alcool pur în aerul expirat, a fost dus la audieri, transmite corespodentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii Poliţiei Buzău au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul tractorului a fost depistat pe raza localităţii Pogoanele, oraş în care şi locuia. Bărbatul a fost găsit băut şi a fost dus la audieri.

“Conducătorul auto a fost depistat în urma activităţilor desfăşurate de poliţişii din cadrul Poliţiei Oraş Pogoanele şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Buzău, fiind condus la audieri. Are aproximativ 40 de ani şi era sub influenţa alcoolului, având puţin peste 0.80 mg/l în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Buzău, Mihail Drăghiciu. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal.

Din primele cercetări a reieşit că şoferul tractorului nu s-a asigurat în momentul în care a ieşit de pe câmp în drum. Utilajul a fost lovit de un microbuz cu călători, iar în impact a fost implicată şi o maşină.

Reprezentanţii Poliţiei Buzău au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că şoferul tractorului a fugit de la faţa locului.

Lasă un răspuns