Stăpânul” lui Arsenie Boca le-a făcut plângere penală poliţiştilor hunedoreni

Arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe a „descins” de două ori la Mănăstirea Prislop. Prima dată, agenții de poliție hunedoreni au răspuns apelului la 112 făcut de arădean și s-au deplasat la Mănăstirea Prislop constatând starea de fapt întocmind un dosar penal. La a doua vizită a deținătorului licenței, polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, deoarece „cele sesizate prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 nu justifica urgența deplasării polițiștilor la fața locului, aspectele sesizate fiind cunoscute și aflate în instrumentare spre soluționare la unitatea de parchet competentă teritorială”.

„Abuz în serviciu”

Acum arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe solicită Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg tragerea la răspundere penală a agenților de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. „Stăpânul” lui Arsenie Boca afirmă în plângere că: agentul prezent nu a constatat starea de fapt existentă la fața locului, că l-a condus într-un birou fără a-i comunica dreptul de a participa la constatare și de a formula precizări, obiecții etc., l-a mustrat continuu pentru imoralitate și i-a solicitat formularea unei plângeri penale. Drept urmare, Emanuel Daniel Gheorghe a formulat o plângere penală înregistrată în data de 24 mai la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg.

„Întrucât în calitate de reprezentant legal al SC Pulse Escape SRL, dețin licența de marcă cu seria AB nr. D029081, cu aplicabilitate pe teritoriul român, este mai mult decât necesar ca dispozițiile Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile georgafice să fie respectate. Surprinderea mea a fost și mai mare atunci când patrula de polițiști prezentă la fața locului, în calitate de organ de constatare și aplicare cu rigurozitate a legii, cu știință sau nu a încălcat normele CPP în nenumărate rânduri. Fără a intra în detalii legislative cu privire la prioritatea aplicării principiului de drept eram îndrituit în calitate de parte vătămată ca măcar prevederile CPP să fie cunoscute, respectate și aplicate. Toate abuzurile pe care organul constatator le-a săvârșit, dovedesc lipsa gravă de pregătire profesională, aducând un imens prejudiciu de imagine IPJ Hunedoara”, se arată în plângerea penală formulată de arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe.

Lasă un răspuns