Tanar decedat dupa ce a pierdut controlul volanului si s-a dat de mai multe ori peste cap cu masina, in apropiere de Lugoj

Accident grav de circulație, vineri dimineață, pe drumul ce leagă Lugojul de Caransebeș. Un tânăr de 30 de ani și-a pierdut viața, după ce a efectuat o depășire, iar la intrarea pe sensul lui de mers a pierdut controlul volanului. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a dat de mai multe ori peste cap.

Polițiștii spun că vinovat de producerea accidentului este tânărul în vârstă de 30 de ani. Acesta circula, la volanul unui autoturism BMW, dinspre Lugoj spre Caransebeș, iar la un moment dat a efectuat o depășire. La revenirea pe sensul lui de mers însă șoferul a pierdut controlul volanului. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a dat de mai multe ori peste cap.Tânărul de la volan și-a pierdut, din păcate, viața. El era născut în Caransebeș și avea domiciliul în localitatea cărășeană Sacu.

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului și au întocmit acum, conform procedurii, un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Lasă un răspuns