Țarc pentru fanii lui „Poli”!

UPDATE 1.

 

 Patru vagoane suplimentare pentru timișoreni. În Gara CFR Arad e plin de poliție și jandarmi care așteaptă trenul cu fanii echipei Poli Timișoara. Garnitura de Brad care îi va duce pe ultrașii violeți la Șiria are 4 vagoane destinate acestora, celelalte două fiind populate cu navetiști.

Imediat ce vor sosi suporterii lui Poli, adica în cateva minute, vă vom prezenta imagini live pe Facebook/Jurnal arădean

UPDATE 2. Fanii lui Poli sunt doar vreo 150 

La ora 14:25, cu o întârziere de aproape 20 de minute a plecat trenul din Gara CFR Arad, spre Șiria, cu suporterii echipei Poli. Nu sunt în niciun caz 350, așa cum anunțau ei pe rețelele de socializare. Sunt doar vreo 150, însă sunt bine blindați cu petarde fumigene dar și bannere. Vom reveni cu noi vești de la momentul sosirii timișorenilor în gara de la Șiria.

Un grup de cinci fani ai UTA-ei care au trecut prin fața gării CFR Arad, au început să scandeze împotriva rivalilor de pe Bega, însă după ce aceștia erau plecați.

UPDATE 3. Țarcul poliștilor e departe de stadion

Galeria echipei Poli a ajuns la gara din Șiria și în doar câteva minute va ajunge în țarcul destinat ei. De acolo se vor alege 70 de fani care vor face deplasarea până la stadionul Otto Greffner. Ei vor fi flancați de cordoane de jandarmi. Nu pot exista lupte între cele două galerii în aceste momente, deoarece țarcul e foarte departe de stadion, undeva în apropierea gării CFR Șiria.

În curând vom intra în direct pe facebook pentru a vedea reacția celor de la Poli când vor fi introduși în țarc.

UPDATE 4. Negocieri între galerie și jandarmerie

În aceste momente, departe de stadionul Otto Greffner, mai precis în țarcul amenajat pentru fanii timișoarei, liderii suporterilor lui Poli și capii jandarmeriei, poartă negocieri pentru alegerea a 70 de suporteri care să fie conduși la meci. Din câte se pare, negocierile par a eșua, deoarece tot mai mulți jandarmi, echipați până în dinți s-au apropiat de țarc. Vom vedea în următoarele minute dacă lucrurile vor degenera sau fanii timișoarei vor înțelege situația. Chiar în aceste momente, suporterii lui Poli primesc baxuri cu apă minerală, chiar din mașina primarului de la Șiria, Valentin Bot.

UPDATE 5. Fanii vor să meargă la stadion

Suporterii echipei Poli au părăsit țarcul și au ieșit la șoseaua ce duce spre stadion, reușind să rupă cordonul inițial al jandarmilor, au fost deja câteva îmbrânceli, iar jandarmii au cerut întăriri care sosesc chiar în aceste momente, 18 oameni ai legii sosind la fața locului. Se anunță incidente majore aici, lângă țarcul destinat fanilor lui Poli.

UPDATE 6. Întâlnire iminentă între fanii lui UTA și Poli

Mai mulți fani arădeni se îndreaptă spre țarcul suporterilor timișoreni, urmând ca Jandarmeria să fie prinsă undeva la mijloc. Cel mai probabil va ieși o bătaie generală.

UPDATE 7. O primă victorie a jandarmilor

Cei aproximativ 50 de fani ai echipei UTA care s-au apropiat amenințător de galeria celor de la Poli a fost stopată la timp de către jandarmi, care au barat drumul spre țarcul destinat timișorenilor. Au reușit să îi întoarcă din drum iar incidente între fani, în acest moment nu mai sunt posibile. Suporterii lui Poli sunt și acum lângă țarcul destinat lor și vom vedea dacă vor reuși să rupă cordonul și să ajungă la stadionul Otto Greffner. Ei sunt hotărâți să meargă la meci însă jandarmii le-au explicat ca doar 70 dintre ei vor putea ajunge acolo.

Ce se întâmplă cu galeria?

De câteva minute am aflat, de la primarul Șiriei, Valentin Bot, că galeria celor de la Poli nici nu va ajunge la stadion.

„Am amenajat un țarc pentru suporterii timișoreni, care vin de la Gară. Nu vor intra în stadion decât 70 de persoane, restul vor rămâne mai departe, nu vor avea acces în perimetrul stadionului” – spune Bot.

Acest anunț, coroborat cu faptul că galeria UTA-ei a spus că va ieși din stadion dacă fanii Timișoarei nu vor fi lăsați pe stadion, va declanșa o adevărată nebunie. Suntem curioși cum vor reacționa suporterii lui Poli, care au anunțat că nu concep să nu intre pe stadion.

De menționat e faptul că – la un moment dat – se vorbea de faptul că galeria Timișoarei va beneficia de un ecran pentru a putea, vedea, totuși, jocul. Însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat!

Așa a plecat galeria lui Poli din Timișoara – VIDEO

  • Fanii echipei Poli în Gara CFR Arad 

 

Lasă un răspuns