Toader este un călău care are misiunea să decapiteze din ordinul lui Dragnea toţi şefii parchetelor

Ludovic Orban a declarat, pentru MEDIAFAX, că este “o neruşinare” faptul că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a venit cu a doua propunere de revocare care nu are niciun temei legal, cea a procurorului general, Augustin Lazăr. Prima propunere a vizat-o pe fosta şefă DNA, L.C. Kovesi.

“Este o ticăloşenie a ministrului Justiţiei, care sub masca lui de pseudo-specialist şi sub frazeologia lui dăunoasă ascunde de fapt singura postură pe care o are, de călău care are misiunea să decapiteze din ordinul lui Dragnea toţi şefii parchetelor fără niciun fel de motiv legal sau temei serios. Este o neruşinare să vii cu o a doua propunere de revocare care nu are la bază niciun temei legal serios şi care nu urmăreşte altceva decât obsesia actualei puteri de a controla parchetele cu scopul de a nu mai fi deranjaţi în furăciunile pe care le fac şi cu scopul de a folosi parchetele împotriva Opoziţiei din societate”, a afirmat preşedintele PNL, Ludovic Orban, pentru MEDIAFAX.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat, miercuri, că declanşează procedura de revocare din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr.

“Declanşez procedura de revocare din funcţie a procurorului general al României, Augustin Lazăr. Solicitarea va fi transmisă în seara asta către procurorii CSM în vederea analizei şi elaborării avizului consultativ, precum şi Preşedintelui României pentru a decide competenţele legale ce îi revin”, a afirmat Toader.

Lasă un răspuns