Tot ce trebuie să ştiţi înainte să cumpăraţi un difuzor portabil Bose Bluetooth

Fiecare dintre marile nume comerciale ofera difuzoare cu tehnologie Bluetooth chiar acum, dar selectarea alegerea corecta pentru nevoile dumneavoastra ar putea fi o companie extraordinara datorita sumei pe care o puteti gasi pe piata. Înainte de a face selecţia dvs., ar trebui să se gândească la cel puţin un difuzor portabil Bluetooth acest sezon accesibil.

Primul pentru a alege cel mai bun producător pentru difuzoare Bluetooth cu tehnologia mobilă, şi dacă doriţi să alegeţi sfatul meu ca un DJ expert, nu pot pleda suficient pentru Bose. Numele companiei este de încredere şi de încredere, cu mai mulţi ani de experienţă excelentă de sunet: produsele sale durabile şi unice, singura bază pentru a le înlocui este că au introdus o nouă generaţie de difuzoare dinte albastru.

Deoarece difuzoarele Bluetooth pentru dispozitive mobile variază de la accesibile la versiuni high-end, care vă va oferi o mulţime de bani pe care trebuie să ştiţi despre bugetul dumneavoastră. Ţi-ai stabilit bugetul, îl poţi reduce mai mult.
Aşa este important, v-ar plăcea ceva care oferă audio, care este suprem, dar care este suficient de mic pentru a fi uşor gata şi gata într-un sac. Acum, Bose ofera mai multe difuzoare Bluetooth care sunt mobile si, desi unii oameni cred ca Bluetooth afecteaza sunetul  exact atunci când vă cumpăraţi acest nume comercial.
Trebuie să cauţi duritate şi duritate. Întrebaţi-vă ce difuzoarele Bluetooth sunt făcute pentru dispozitive mobile. Vor rezista la o utilizare dură? Da, desigur, ar trebui să fie atenţi cu echipamentele audio care sunt valoroase, dar sunt susceptibile de a le utiliza în aer liber, în piscină, în vacanţă şi în curtea din spate, deci este esenţială un înveliş exterior puternic.
Examinaţi spaţiul audio prea mult, Deci întrebaţi cât de mult puteţi asculta audio, atunci când utilizaţi difuzoarele Bluetooth la domiciliu şi, de asemenea, lăsaţi-le în camera de zi. Îi poţi auzi afară în caz că o fac? Îţi place să stai în curte când nu eşti imun la vreme? De asemenea, în cazul în care doriţi să tune propriul sistem de sunet pe exterior şi să fie aproape de piscina, cât de semnificativ va audio care se mişcă înainte de a putea observa şi cât de departe de dispozitivul compatibil poate difuzoare? Plasate?!
Înainte de expirarea bateriei, cât timp durează? Nu există nici o etapă în cazul în care vă capul la mal pentru a doua zi, pur şi simplu pentru a descoperi că noile difuzoare Bluetooth, care sunt mobile sunt oprite după trei ore de funcţionare.
Trebuie să fie uşoare. Nu există nici un nivel în cumpărarea unui grup de difuzoare mobile, dacă Rs. Sunt graşi să te ducă exact unde ai vrea să mergi: evaluează kilogramele!
Deci, aveţi cunoştinţe de lucruri pentru a încerca să găsească, exact ceea ce va fi cel mai bun difuzoare mobile cu Bluetooth pentru a obţine?

Difuzor de culoare SoundLink cu dinte albastru Bose

Acest lucru vine în culori diferite şi este profitabilă, cu toate acestea anticipează un produs conceput pentru a dura mult timp, oferind un sunet superlativ şi funcţionarea excelentă.

Iată câteva fapte:

It H-as A30 variabil de deget Connectivity
Este asociat cu 2 dispozitive simultan
Culoarea va rămâne în viaţă aproximativ 8 ore la un cost de baterie
Acesta este compact şi lumină-greutate 1,25 lbs
Funcţionează cu un conector auxiliar de intrare
Acest Bose va oferi un sunet clar cu fidelitate corespunzătoare, dar nu presupune prea mult de tonuri de bas
Se alătură super rapid pentru dispozitivul dorit şi oferă un sunet clare şi foarte clar, în ciuda dimensiunii sale mai mult oferă 8 ore de audio de la baterie cu litiu, care este reîncărcabilă. Acest Difuzor portabil albastru dinte include un încărcător de perete, plus un cablu şi solicitările de voce face foarte simplu de a crea.

Difuzor cu dinte mini albastru Bose SoundLink

Un preţ uşor mai mare decât SoundLink pentru celălalt Difuzor portabil Bose Bluetooth, aceasta poate fi versiunea în miniatură, dar oferă exact aceeaşi operaţie de difuzor, doar într-o ediţie mai mică. Acest lucru vine în două culori, negru sau gri Perla, de asemenea, ar putea fi puţin, dar oferă un boom imens şi tone de sunet foarte ascuţite: asculta la bas şi înalte, fără distorsiuni şi este o companie ideală pentru a călători. !

Iată câteva fapte:
Se va uni cu dispozitivul tău într-o varietate de degete A30
Construcţia aerodinamică de lungă durată şi lumină la numai 1,5 lbs.
Vei primi un leagăn de marfă

În plus, acest set cu cască Bluetooth Bose include un difuzor integrat, astfel încât, dacă doriţi să producă un apel telefonic, asculta curat şi puternic, fără a ridica telefonul în ureche. Cu 10 ore de funcţionare, merită cheltuielile în exces şi am menţionat dimensiunile sale? Prin urmare, există puţine care coincide în mâna ta! Singurul dezavantaj este să-ţi aminteşti unde l-ai pus, prin urmare, discret.

SoundLink Bose transportoare albastru dinte difuzor I-ii

Acest lucru poate fi o creatură, deşi, mobil! Este considerabil mai scump în comparaţie cu cele două menţionate aici, dar este cea mai bună soluţie pentru proiectul Manhattan ème de difuzoare mobile Bluetooth. Fie că sunteţi de relaxare din piscina sau care au o petrecere în aer liber, acest sistem de boxe va lucra prin conectarea la gadget-ul dumneavoastră preferat şi totul!

Este posibil să auziţi claritatea melodiilor, profunzimea sunetului şi Rsquo; Claritate şi absenţa distorsiunii şi depăşeşte orice alt difuzor mobil Bluetooth. Ea are o mulţime de protecţie, aşa că este garantat de a dura ani de zile şi bateria reîncărcabilă oferă 14 ore de audio. Mai bine alertează vecinii mai târziu!

În plus, pentru a lega la alte surse, acest difuzor include o intrare auxiliară, Rsquo & acolo; Port USB sa pentru un încărcător de 12V vehicul, de putere-adaptate, sau, precum şi upgrade-uri software-ul PC-ul pentru a vă ajuta să încărcaţi-l în timp ce călătoresc.
De la 3, mi-ar alege Bose SoundLink albastru dinte vorbitor I-ii doar pentru că este cel mai eficient difuzor mobil puteţi cumpăra, dar dacă selectaţi de mai sus va fi producătoare de cea mai bună opţiune veţi fi incantati.

Lasă un răspuns