Trei persoane au fost reţinute în urma audierilor. Preţurile la care erau vândute drogurile

Cele trei persoane reţinute în dosarul de trafic de droguri în care mai multe vedete au fost audiate la sediul DIICOT Ploieşti sunt acuzate că furnizau cocaină şi cannabis unor persoane publice din Bucureşti şi judeţele limitrofe, la preţuri cuprinse între 50 de lei şi 100 de euro.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că trei tineri au fost reţinuţi, joi seara, aceştia fiind acuzaţi că, furnizau unor persoane publice din Bucureşti şi din judeţele limitrofe cannabis şi cocaină.

Aceleaşi surse au arătat că pentru a destructura reţeaua a fost folosit un ofiţer de poliţie infiltrat, care a cumpărat droguri, după ce a fost autorizat în acest sens, el furnizând detalii importante pentru anchetă.

Practic, cei trei suspecţi reţinuţi se sprijneau unul pe altul în activitatea infracţională.

Cocaina, spune sursa citată, era vândută la preţul de 100 de euro gramul, gramul de cannabis era vândut cu preţul de 50 de lei.

Sursa citată a mai arătat că dosarul ar fi fost început în luna martie, după o autosesizare a procurorilor de la DIICOT Ploieşti.

Joi, la sediul DIICOT Ploieşti au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieşire, că are calitatea de martor.

Lasă un răspuns