Trenulețul de agrement, o atracție pentru arădeni

Copiii, dar nu numai, se bucură din plin de atracția trenulețului de agrement din Arad. În prima lună de când trenulețul și-a reluat traseul prin centrul municipiului, peste 600 de călători au cumpărat bilete. Trenulețul de agrement a ajuns în Arad acum 12 ani, fiind achizionat cu 75 mii euro și dispune de 72 de locuri.

Pe străzi, de la 1 mai

Trenulețul turistic a reintrat în activitate pe 1 mai. „Primrăia Arad, în colaborare cu Compania de Transport Public, a pus la dispoziția publicului călător trenulețul turistic de agrement. Acesta circulă în intervalul orar 12:00-18:00, din oră în oră, în zilele de sâmbătă, duminică și de sărbătoare, în cazul în care condițiile atmosferice o permit”, ne-a precizat directorul CTP, Claudiu Godja. Potrivit datelor furnizate de CTP, în prima lună de activitate au fost 629 de călători, veniturile încasate din vânzarea biletelor fiind de 1.561 de lei.

Traseul trenulețului este: Parcul Reconcilierii – Teatru – Bulevardul Revoluției – Podgoria – Banu Mărăcine – Piața Spitalului – Podgoria – Bulevardul Revoluției – Teatru – Piața Reconcilierii, stația de îmbarcare fiind cea din Piața Reconcilierii.

Căldura modifică programul

Important de menționat este faptul că de 1 iulie, din cauza temperaturilor ridicate, programul trenulețului va suferi modificări, urmând să circule în intervalul orar 16:00-21:00.

Lasă un răspuns