trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă!

Să recunoaștem, faptul că ești mai scundă poate uneori să fie destul de frustrant. Dar dacă ți-aș spune că există câteva trucuri vestimentare ușor de aplicat și care te pot face să pari mai înaltă?

Orice mignionă înțelege perfect la ce mă refer mai sus pentru că mă aflu și eu în aceeași situație, de aceea vă vorbesc despre trucuri vestimentare care te vor face să pari mai înaltă.

Invariabil, de fiecare dată când îmi cumpăr o pereche de pantaloni, trebuie să o scurtez și mă întreb mereu dacă se va schimba forma lor, acesta fiind doar un exemplu din multe. Dar (și ce bine că urmează un dar!), la un moment dat am realizat că există o sumedenie de trucuri vestimentare prin care pot “trișa” la acest capitol, pe care le pot recomanda, testate și garantate că te vor face să pari mai înaltă!

Acestea sunt trucurile vestimentare pe care eu le-am învățat în ceea ce privește crearea unei iluzii de (ceva mai multă) înâlțime. Nu îmi bat capul cu ele zilnic, dar pentru acele ocazii când vreau să mă simt specială, am grijă mereu să încorporez câteva în ținutele mele.

Scrie-mi pe adresa elle@ringier.ro dacă ai descoperit și tu trucuri noi sau dacă te-au ajutat (sper) ideile din galeria noastră ca să pari mai înaltă!

Lasă un răspuns