Un accident între un autocar, un microbuz şi o autoutilitară a avut loc în Bihor

Mai multe persoane au fost rănite, luni dimineaţa, în urma impactului dintre un autocar, un microbuz şi o autoutilitară, pe DN 79, între localităţile Leş şi Nojorid. 11 persoane au fost transportate la spital.

Un număr de 11 persoane au fost transportate la spital după accidentul dintre un autocar, un microbuz şi o autoutilitară, în judeţul Bihor, de pe DN 79.

Din primele informaţii primite din partea purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, Alina Dinu, 11 persoane au fost duse la spital după accident.

„Poliţiştii sunt la faţa locului şi cercetează cauzele producerii accidentului. Un număr de 11 persoane au fost duse la spital, din primele date acestea au leziuni uşoare”, a spus Alina Dinu.  Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri între localităţile Leş şi Nojorid, unde s-a produs accidentul.

Ştirea iniţială:

Trei persoane au fost rănite uşor, luni dimineaţa, în urma impactului dintre un autocar, un microbuz şi o autoutilitară, pe DN 79, între localităţile Leş şi Nojorid, traficul în zonă fiind blocat. Poliţiştii recomandă rute ocolitoare.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române accidentul a avut loc pe DN79 (E671) Oradea – Salonta, între localităţile bihorene Leş şi Nojorid.

În urma coliziunii dintre un autocar, un microbuz şi o autoutilitară, trei persoane au suferit leziuni uşoare.

Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri în zona accidentului.

Poliţiştii rutieri recomandă ruta ocolitoare Inand – DJ 797 – Cefa – Sântandrei – Oradea.

Lasă un răspuns