Minunea s-a întâmplat în Vinerea Mare (6 aprilie 2018), când o patrulă de jandarmi din cadrul Postului Montan Padiș a găsit un portofel în zona pârtiei Piatra Grăitoare din Vârtop. Portofelul aparţine unui bărbat de 30 de ani din județul Arad, care se afla pe 26 februarie, ca turist, în satul de vacanță Vârtop.

Potrivit jandarmilor – care au reuşit să ia legătura telefonic cu proprietarul – arădeanul și-a pierdut portofelul în timp ce se afla în telescaun. Portofelul a stat „îngropat” în zăpadă până acum, când temperaturile ridicate au topit zăpada de pe pârtie. „Colegii noştri au observat portofelul într-un petec de pământ, în timpul patrulării obişnuite în satul de vacanţă” – a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor, Ioan Bizău, citat de Agerpres.

În portofel se afla contravaloarea a câteva sute de lei, în bani românești și valută, dar și acte de identitate: certificat de naștere, buletin, card de sănătate și card bancar.

Jandarmii bihoreni au luat legătura cu Poliţia Oraşului Ştei, urmând ca portofelul găsit să fie predat poliţiei, care va lua măsuri ca acesta să ajungă la proprietar

Lasă un răspuns