Un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a fost bătut de doi tineri cu pumnii şi picioarele până a rămas inconștient.Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea într-un pasaj din Braşov și a fost suprins de camerele de supraveghere.

Pe imaginile postate pe internet se poate observa cum bătrânul cobora pe scări, iar la un moment dat cei doi tineri îl lovesc cât pot de tare cu pumnii şi picioarele. Chiar și după ce bătrânul a leșinat din cauza loviturilor primite în zona capului, unul dintre bătăuși continuă să îl lovească cu sălbăticie. Victima este apoi abandonată în stare de inconştienţă, iar în zonă apare un agent de pază.

Cei doi tineri, unul de 18 ani, din județul Botoșani, iar celălat de 23 ani, din județul Buzău au fost prinși de polițiști, iar instanța a dispus arestarea lor pentru 30 de zile.

„Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălat de 23 ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat de 66 ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, Gabriela Dinu, pentru Mediafax.

Din fericire, victima a scăpat cu viață, dar a suferit răni care necesită 16 – 18 zile de îngrijiri medicale.

 

Lasă un răspuns